Klikařka Arichteva: Milionový majetek ji spadl do klína! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Klikařka Arichteva: Milionový majetek ji spadl do klína!

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva (Instagram.com)

Žena za všechny prachy. Tou se stala herečka Veronika Arichteva (31), známá jako Magdalena Valentová ze seriálu První republika. Manželka režiséra Bisera Arichteva (41) se stala díky štědrému daru milionářkou.

Ještě před pár lety si Veronika stýskala, že po odchodu z Ordinace v růžové zahradě nemohla zavadit o práci a mnohdy neměla kvůli rozhazovačnému způsobu života ani korunu na účtu. Po svatbě s režisérem První republiky ale nemusí řešit nedostatek rolí a nyní ani to, že by neměla kam složit hlavu.

 

Místo pro relax
Podle katastru nemovitostí herečce daroval její tatínek, filmový produkční Pavel Nový, před dvěma měsíci hned tři nemovitosti, které ale podle darovací smlouvy může do konce života využívat. Arichteva se tak stala majitelkou krásné chalupy v Jizerských horách, kde hodlá s mužem strávit letošní Vánoce. „Určitě pojedeme s manželem na hory. Máme rodinnou chalupu, která je veliká, takže se nás tam sejde spousta, i s dětmi. Tedy ty my zatím nemáme, ale věřím, že to brzy přijde,“ svěřila herečka, jejíž nemovitost v Jizerských horách se šplhá k hodnotě až 2,5 milionu korun.

 

Hodnotný dar
Na seriálovou hvězdu je ale také přepsaný byt na luxusní adrese na Praze 1, kde podle všeho přebývá její tatínek. „Záleží na velikosti bytu, ale nemovitosti o velikosti 3 + kk a 80 m²se v této lokalitě pohybují kolem 10 milionů korun a výš,“ sveřil penomovaný pražský makléř. Třetí nemovitostí, kterou Arichteva vlastní, je byt na pražském Žižkově, kde žije s manželem. Cena bytu v této lokalitě o velikosti 2+kk a rozloze 60 m² se pohybuje kolem 4,5 milionů korun. Nutno říct, že herečka tak dostala letos přečasně krásný vánoční dárek.

(box)

Nové hnízečko
Arichteva však hodlá s manželem centrum Prahy opustit. „Povedlo se nám sehnat dvoupatrový byt se zahrádkou, ze kterého jsme byli nadšeni. Ovšem měli jsme určité požadavky na rekonstrukci, tu posunout příčku, abychom měli v přízemí jednu velkou obývací místnost s kuchyní i jídelnou, jinde zase vyměnit podlahy,“ svěřila herečka, která doufala, že se do domečku ve Slivenci stihne přestěhovat už před Vánocemi, ale bude to podle všeho až v novém roce.

Veronika Arichteva: Vydělávám na barák, beru všechny role!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
18. 12. 2017 • 22:49

Architeva je mi ukradená, není to žádná herečka, ale ten článek je zajímavý Architeva dostala darem od otce nemovitosti, ALE smí je užívat do smrti a našli si s mužem dvoupodlažní byt ze zahrádkou a hádej co to je ?No přece domeček ve Slivenci ! Ježíšikriste , který redakční blb ?!!

vigela
18. 12. 2017 • 19:14

JÍ spadl, prosím, nikoli JI.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.