ODTAJNĚNO! Nový TV seriál: Řítí se na nás inspektor Max | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ODTAJNĚNO! Nový TV seriál: Řítí se na nás inspektor Max

Slovenský herec si postavu Inspektora Maxe sám vymyslel.
Slovenský herec si postavu Inspektora Maxe sám vymyslel. (Foto ČT)

Jak se dostat na televizní obrazovky? Vymyslet a vytvořit si svůj seriál! Tím se řídil Juraj Kukura (70).

Hned několik nových seriálů přinese na jaře Česká televize. Jedním z nich bude jedenáctidílný detektivní seriál Inspektor Max se slovenským hercem v hlavní roli. Postavu svérázného slovenského kriminalisty si přitom herec vytvořil k obrazu svému.

„Jedním z největších charakterových prvků inspektora Zoltána Maxe je to, že se obléká jako idiot. To jsem vymyslel právě já,“ pochlubil se herec s huronským smíchem. „Nebaví mě zobrazování detektivů v kožených bundách a teplákách nebo vyšetřovatelů s kymácivou chůzí. Zoltán je člověk, který pomáhá lidem, kteří se ve svém životě dostanou do krizové situace. Je to obyčejný chlap, se svými chybami i neskutečnými sny,“ svěřil Kukura, který je spoluautorem námětu a scénáře. Novým seriálem si také splnil svůj sen. „Musím se přiznat, že už mám plné zuby těch kriminálních seriálů, kde se ráno najde mrtvola a na konci se řekne, kdo ji zabil. Myslím, že by se mělo přikročit k jiným žánrovým možnostem,“ prohlásil stvořitel a představitel Inspektora Maxe.

Vzteklina

Šestidílný kriminální seriál s Kryštofem Hádkem (35) v hlavní roli. Virolog Pavel Rogl bude na Šumavsku muset dohlídnout na potíže se vzteklinou, která má také co do činění s dvojnásobnou vraždou v okolí.

Dabing Street

Dvanáctidílný komediální seriál Petra Zelenky (50) vychází ze stejnojmenné hry, kterou napsal pro Dejvické divadlo. Klára Melíšková (46) jako majitelka dabingového studia se snaží stůj co stůj zachránit svou živnost.

Dukla 61

Dvoudílný katastrofický film o největší důlní tragédii druhé poloviny 20. století v Československu, při které zahynulo celkem 108 horníků. V hlavních rolích se představí herci Marek Taclík (44) a Martha Issová (36).

Metanol

Dvoudílný televizní snímek inspirovaný skutečnými událostmi z roku 2012. Martin Finger (46) jako kriminalista vyšetřuje aktéry metanolové kauzy, při níž u nás zemřelo 38 lidí a další byli vážně poškozeni na zdraví.



Přečtěte si
dzery
15. 12. 2017 • 09:12

Pastičkáři se sem stále hrnou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.