Vítězka Tváře Kohoutová: Proč se rozešla s Čechákem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vítězka Tváře Kohoutová: Proč se rozešla s Čechákem?

Berenika Kohoutová se rozešla s manželem.
Berenika Kohoutová se rozešla s manželem. (Foto: Martin Hykl, Profimedia, cz, herminapress.cz, Divadlo Studio Dva, ara)

Berenika Kohoutová (26) se stala vítězkou show Tvoje tvář má známý hlas, ovšem v soukromí už se jí zase tak nedaří. Prozradila totiž, že se rozešla s manželem.

Berenika Kohoutová se za Pavla Čecháka provdala loni na jaře. S bývalým manželem Tatiany Vilhelmové to vypadalo na skutečnou lásku. „Mise splněna. Je to doma. Jsme oficiálně rodina. Čechákovi forever,“ uvedla tehdy Berenika na sociální síti.

Jenže dnes už je všechno jinak. „Dobře, tak já to tedy řeknu. S manželem jsme se na začátku Tváře rozešli, takže mě moc nepodporoval. A je to venku,“ prozradila na živém chatu TV Nova. Je tedy jasné, že podpora od manžela jí k vítězství v soutěži moc nepomohla. Více však o konci jejich vztahu neprozradila, proslýchá se ale, že by v tom mohl mít prsty další muž. „Holky často nechtějí kluky, co je chtějí, a vybírají si ty nevhodné," okomentovala před časem na nováckém webu Berenika chování postavy, kterou ztvárňuje v seriálu Ulice. Že by mluvila z vlastní zkušenosti?

 Berenika Kohoutová bude nová "šíleně smutná princezna"! Dělala s ní maturitu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
hermanka
25. 11. 2017 • 16:17

Tak koukám,že ten spratek zajímá akorát bulvár.Proč se s ní rozešel?manžele nemají tádi,když se jim žena k ur ví a doma nic neuďelá

ivoadler
22. 11. 2017 • 18:12

Čechákovi navždy? To je jako Se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak. Je klika, že nezabřezla. I když v téhle rodině to asi nehraje takovou roli. Maminka se taky nechala zbouchnout Havlem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.