Nemilé překvapení v den finále Tváře: Propálil to Ledecký! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nemilé překvapení v den finále Tváře: Propálil to Ledecký!

Porotcování se Ledeckému rozhodně vyplatilo.
Porotcování se Ledeckému rozhodně vyplatilo. (Foto Aha! – Michal Protivanský, TV Nova, Profimedia.cz)

Každý týden přitáhla k obrazovkám televize Nova přes milion diváků. Kdekdo si tak myslel, že už se pomalu blýská na pátou řadu. Jenže porotce Tváře Janek Ledecký (55) vyvedl všechny z omylu!

Začalo to jako nenápadný projekt, českou verzi původně španělské reality show si ale diváci zamilovali. A od prvního dílu, který Nova spustila v březnu 2016, jí sledovanost jenom rostla. Před odvysíláním dnešního finálového večera čtvrté řady ale zničehonic přišla stopka! Alespoň to v návalu emocí prozradil jeden z porotců.

Televize mlží

„Dneska jsem se dozvěděl, že tohle byla poslední řada! Bude mi to hrozně scházet. Budou mi chybět tyhle večery, kdy jsem zažil neuvěřitelná překvapení, a chvíle, které jsem si myslel, že nejsou možné,“ posteskl si deníku Aha! Janek Ledecký. Že nejde o náhlé pominutí smyslů, nám nevyvracela ani samotná televize. „Děkujeme všem divákům za obrovskou přízeň, kterou show věnovali. Mluvit v tuto chvíli o další řadě je velmi předčasné,“ sdělil Aha! opatrně mluvčí soutěže Vojtěch Boháček. Na patrně poslední finálový díl se diváci mohou těšit už dnes od 20.20 na Nově.

Janek Ledecký v roli porotce s Jakubem Kohákem a Jitkou Čvančarovou! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
18. 11. 2017 • 13:13

Chápu, že Ledeckému bude projekt Tvoje tvář má známý hlas chybět. Nejspíše i nadstandardní honorář, které za tu strašně "těžkou" práci dostával, ale neberte, když dávají, v tom mu rozumím. Věřím, že při natáčení byla i dobrá atmosféra. Na pořad jsem se dívala ojediněle, a ještě ne na celý. Zvláště, když se někteří museli stylizovat do zpěváka opačného pohlaví . To mi docela vadilo .

pelagie
18. 11. 2017 • 08:18

Děkujeme, už stačilo...poslouchat porotu je "zážitek" všechno je ok, fantastické, boží a následně ohodnoti určitého interpreta nejnižší známkou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.