Soukromé peklo Gondíka z Tváře: Podezření na nevěru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soukromé peklo Gondíka z Tváře: Podezření na nevěru!

Dalibor Gondík
Dalibor Gondík (herminapress.cz)

Talentovaný herec a muzikant v show Tvoje tvář má známý hlas u diváků sklízí úspěch, doma si ovšem prošel peklem. Důvod zaskočí!

Soukromé problémy u Dalibora Gondíka (47) začaly v momentě, kdy se dal na veganství! A s radikální změnou životního stylu přišlo nejen manželčino obvinění z fanatismu. „Že s tím bojuje nejvíc, je logické. To se píše i v knihách. Stanete se veganem a nejvíc s tím bude válčit vaše okolí. Ostatní budou říkat: „Ty seš dobrej!" A doma? „Máš někoho? Dal ses k nějaké sektě? Co se stalo? Máš problém?" Ale už to, myslím, všichni pochopili," popsal privátní trápení Gondík v magazínu MfD. 

„Jsme každý jiná a dost silná osobnost. Je v tom dost té práce, nebylo to vždycky ideální," okomentoval soužití s manželkou Markétou herec s tím, že přišly i krize: „Ale nic fatálního. Úměrně věku a délce vztahu. Už to spolu asi nějak domlátíme, co myslíte? Mám pocit, že teď prožíváme asi nejkrásnější období."

Dalibor Gondík se upsal ďáblu: Chci být pořád ženou! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
britva
14. 9. 2017 • 23:26

fuj, vypadá jak smrtka, co vylezla z hrobu

nicnezpravda
14. 9. 2017 • 15:59

Oni ale nemysleli nevěru z jeho strany Mysleli nevěru jeho manželky s někým jiným..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.