Smrt legendy: Tříska (†80) podlehl následkům pádu do Vltavy… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smrt legendy: Tříska (†80) podlehl následkům pádu do Vltavy…

Zemřel Jan Tříska (†80)
Zemřel Jan Tříska (†80) (HZS Praha, K. Kopáč, M. Pekárek , archiv Blesku)

I když i ve svých 80 letech stále sportoval a byl na svůj věk ve výborné kondici, cítil se velmi unavený. To pověděl v létě Blesku. Každý den hrál a poskytoval rozhovory, což ho velmi vysilovalo. Herec měl asi ještě více problémů a to především psychických… Proto asi skočil z Karlova mostu do Vltavy. Na následky vážných zranění Jan Tříska zemřel v nemocnici. 

Svět opustila další legenda. Jan Tříska (†80) podlehl velkým zraněním a zemřel dnes ráno v nemocnici. Herec šokoval veřejnost, když skočil do Vltavy z Karlova mostu. Nejdříve se samozřejmě zjišťovalo, zda herec z mostu skočil či jestli nešťastně spadl. Podle očitých svědků se jednalo o skok, někteří z přítomných dokonce natočili i tragické záběry. Důvody jeho činu jsou nám neznámé.

I když měl problémy s chůzí a často měl v obličeji popelavou barvu, byl na svůj věk ve skvělé kondici. Mimo jiné měl za dva dny natáčet film s Jiřím Mádlem, to už se bohužel neuskuteční. Na jeho výkon v Obecné škole určitě nikdo nezapomene. Skvělý herec Jan Tříska se se světem rozloučil filmem Po strništi bos.

DRSNÉ VIDEO: Bezvládný Jan Tříska (†80) ve Vltavě, marný pokus o záchranu

Video se připravuje ...
 



Přečtěte si
mord
25. 9. 2017 • 20:27

Takovým jako Tříska smudlo nebudeš nikdy sahat ani po kotníky budeš vždycky jenom závistivý póvl který maximálně zvrací v bulváru. nic víc

anka
25. 9. 2017 • 18:02

vy jste pracoval za minuly rezimu jako estebak ci co???

kopt
25. 9. 2017 • 16:45

Lidi, to neřešte, stejně jsme mu byli lhostejní. Tak nechť má, co chtěl. Tak nás nenáviděl, že se rozhodl Vltavu znečistit svými pozůstatky. Fuj! Jenže právě teď zaznělo ve zprávách TV Prima, že to sám nechtěl. Z Třísky se stal rázem někdo jako Jan Masaryk. Tak je to jasné, tohle řešit nechci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.