Poledňáková rok po mrtvici: Špatné zprávy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poledňáková rok po mrtvici: Špatné zprávy...

Marie Poledňáková na milovaném "place".
Marie Poledňáková na milovaném "place". (Foto Aha! – Daniel Černovský, ara)

Šestasedmdesátiletá režisérka skončila ochrnutá po mozkové mrtvici na vozíčku a podle všeho se za filmovou kameru už nevrátí. 

„Marie má celou levou stranu ochrnutou. Je sice velká bojovnice a snaží se být silná, ovšem ani přes velmi kvalitní rehabilitace se nedaří vrátit hybnost levé nohy a levé ruky do původní funčknosti," popsala současný stav Marie Poledňákové jedna ze známých v magazínu Sedmička. 

 

„Děkuji za váš zájem, ale konkrétní informace o zdravotním stavu médiím neposkytuji. Všeobecně se dá říci, že stav je nyní zklidněný a mamince se v rámci možností daří po CMP slušně," prozradil syn Petr (54) tamtéž. Matce prý najmul pečovatelku, aby nebyla ve své veliké vile v Nebušicích úplně sama. Čas nyní tráví hlavně sledováním televize nebo četbou oblíbených knížek.



Přečtěte si
ivoadler
21. 9. 2017 • 16:47

Je tom trapné, ale lidi většinou nepracujou až do smrti. Pokud je náhle nesklátí. Ona Poledňáková myslela, že to pro ni neplatí?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.