Aleš Cibulka (40): Jak se mnou zametli! Intriky, žárlivost, mindráky… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Aleš Cibulka (40): Jak se mnou zametli! Intriky, žárlivost, mindráky…

Aleš Cibulka: Vládnou tam intriky a žárlivost!
Aleš Cibulka: Vládnou tam intriky a žárlivost! (Foto pro Aha! – herminapress.cz, ara)

Nebere si servítky! Moderátor Aleš Cibulka (40) se vyjádřil k padáku, který dostal z televize Barrandov. „Od jmenování nového programového vedení je atmosféra na bodu mrazu. Neprofesionalitu doplňují žárlivost, intriky a mindráky,“ tvrdí v prohlášení, které vydal. Může za to Honza Musil (50)?

Ředitel vlastní tvorby a šéfdramaturg v jedné osobě, kterým je právě Musil, se netají tím, že chce na obrazovce hlavně vztahové věci. Sám uvádí například pořad Nebezpečné vztahy. Seriál Sousedé, v němž hrál, diváky nechytl a rychle skončil na menší stanici Kino Barrandov.

Zákeřné podrazy

Cibulka, který moderoval pořady Roztoč to, Můžu dál a Cibulkova zábavná tajenka, už prý měl s partnerem Michalem Jagelkou (40) delší dobu pocit kudly v zádech. „Od začátku léta začala ze strany stávajícího programového vedení zákeřná a pro nás nepochopitelná kampaň proti nám oběma,“ říká Aleš. Kampaň pak vyústila v jejich definitivní »likvidaci«.

„Zažívali jsme větší i menší podrazy, ztěžování naší práce. Tatam byla přívětivá rodinná televize, do níž jsme nastupovali a pro kterou jsme rádi pracovali,“ konstatují společně Cibulka a Jagelka.

Stopku má i Harapes

Podle jejich slov už na TV Barrandov nerozhodují výsledky práce, ale patolízalství. Proslýchá se, že se už snad ani neodvysílají natočené díly Můžu dál? s Uršulou Klukovou (76), Vlastimilem Harapesem (71) a Marií Retkovou (61), přestože na ně byly upoutávky.

„Pořady moderátorské dvojice Aleš Cibulka a Michal Jagelka, mezi něž patří Můžu dál?, Roztoč to, Aféry a Život na houpačce, se nesetkaly s takovou diváckou podporou, která by je udržela v aktuální programové nabídce televize Barrandov,“ vysvětlila mimo jiné mluvčí TV Barrandov Marie Opálková.

Sám Musil na Cibulkovo a Jagelkovo prohlášení reagovat nechce. „Děkuji za nabídku. Na takové informace se ani reagovat nedá,“ odmítl možnost, kterou mu deník Aha! nabídl.

Televizní zemětřesení

Na půdě TV Barrandov se chvěje země pod nohama. Skončil Pavel Zedníček (67) s pořadem Kurňa, co to je?, po něm Kateřina Brožová (50) v seriálu Doktorka Kellerová, teď Cibulka s Jagelkou. Kdo bude další?

Co bude dál?

Cibulka s Jagelkou přemýšlejí, kudy se dál ubírat. „Už pár měsíců nosíme v hlavě soukromý projekt, který bychom rádi vpustili už brzy do života. Aktuálně ale musíme jet na chalupu sbírat padající ořechy,“ snaží se oba žertovat.

Na video s Cibulkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mirkazam
24. 9. 2017 • 12:39

Cibulka je úmorný...ten když spustí,tak má málokdo šanci cokoliv říct....že už bylo silně přecibulkováno,tak o tom žádná...servilní ukecaná bu...a...

zzapp
23. 9. 2017 • 02:51

dametodokupy
22. 9. 2017 • 10:25

takový Sejdeme se na Cibulce byl super pořad, zábavný, milý..takových je opravdu málo. A pan Cibulka to moderoval na JEDNIČKU

ivoadler
21. 9. 2017 • 16:59

Cibulka je přehnaně horlivý a ty jeho pořady jsou takové upocené. Navíc v nich skáče od jednoho k druhému jako veverka. Taky bych ho vyrazil. Celkově je ta televize slabá. Televizí je na naši republiku příliš a tvůrců málo. Proto upadají. Ono to platí pro všechny. Občas jsem se díval na Brožovou, je to pěkná ženská, ale ty rozhovory byly nudné.

reiner
20. 9. 2017 • 11:02

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.