Exkluzivní foto: Takhle bydlí Vendula Pizingerová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exkluzivní foto: Takhle bydlí Vendula Pizingerová!

Vendula Pizingerová ve vile v Říčanech. Zda pochází zrcadlo z Jevan, ale neprozradila.
Vendula Pizingerová ve vile v Říčanech. Zda pochází zrcadlo z Jevan, ale neprozradila. (Foto: Jan Hrubý, Pavel Machan)

Vendula Pizingerová (45) se pochlubila bydlením a skutečně je, na co dívat! Navrhoval ho a dokonce i vlastníma rukama vyráběl její současný manžel Josef Pizinger (29).

„Měla jsem k ruce paní Kateřinu, se kterou jsme vybíraly barvy stěn a u hrubé stavby řešily, jak se budou otvírat okna a kde budou zásuvky. S celým designem jsme se mazlily,“ prozradila Vendula Pizingerová zářijovému vydání magazínu Blesk Bydlení.

Ruku k dílu navíc přidal i její manžel Josef Pizinger, kterému jde práce se dřevem. Zbudoval nové garážové stání a zahradní domek na grilování. „Vyrobil nejen nábytek, ale i svítidla,“ prozradila Vendula s tím, že je na manžela pyšná, protože zvládne zařídit spoustu věcí.

V novém domě se však najdou i vzpomínky na jejího zesnulého manžela Karla Svobodu (†68) a jejich bydlení v Jevanech. Důkazem je například obrovské zrcadlo se zlatým rámem nebo klavír.

 Vendula Pizingerová o manželovi: Nedávno byl ještě dítě! A měla jsem i ošklivé muže!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
23. 8. 2017 • 15:27

Některé příspěvky níže raději komentovat nebudu. Vykládat, že nebýt Svobody a jeho peněz, tak bydlí dnes v garsonce. Jen člověk bez inteligence a informací může napsat takovou hloupost . Pokud čerpáte jen z bulváru, tak se nedivím, co píšete. Jednak si ji za manželku vybral Karel Svoboda a co k ní skutečně cítil dostatečně vyjádřil v některých písních. Nechte Vendulu na pokoji, rozhodně dělá pro nemocné děti mnohem více, než vy tím ubohým osočováním .

britva
23. 8. 2017 • 14:56

nebejt Svobody a jeho peněz, tak dneska bydlí v garsonce někde v ***ákově a byla by ráda. nechápu čím se chlubí, když si na nic sama nevydělala.

klara23_
23. 8. 2017 • 14:20

divnej vkus resp. nehezka kombinace stareho a nového.ale to vlastne plati i o pani Vendule a jejim priteli.....mladí ktery smenila za prachy se Svobodou uz nedozene a vydrzovat si mladyho vydrzi jen omezenou dobu. navic nic neumi, od tezky krize ji deli max. 5 let, nejvyssi cas na nejaky rekvalifikacni kurz a skutecnou praci. zit z toho co vytvorili druzi je nesnesitelne otroctvi.

jity
23. 8. 2017 • 13:18

To zrcadlo v tom zlatém rámu se do toho jejího obýváku vůbec nehodí. Vůbec je to zvláštní vkus, ale její věc hlavně ať má zdraví a její syn také.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.