Vendula Pizingerová (44) po boku svého mladého manžela jen kvete. Se svou láskou si užívá života plnými doušky a nestydí se za to. Se svými zážitky se prý dokonce ráda chlubí kamarádkám a vůbec jí přitom nevadí, že jde o tak intimní téma, jakým je sex.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nevím co je na ní sexy?Snad jen konto.Vždycky to byla taková kobyla z vesnice a už to tak zůstane ať bude dělat co chce.Vypadá jak vyhulená šedesátka co si hraje na miss.
Nedávno jsem tuhle hydru i toho jejího mlaďocha potkala v Říčanech v krámě. Vypadala jak vyžilá 60letá stařena a hulákala tam na něj takovým vypitým vyhuleným hrubým hlasem... takže tyhle kecy ať si nechá na koledu
Ta její kamarádka bude asi také elita národa, když tohle o Vendule řekne veřejně. Že se občas ženy vzájemně svěřují, o tom nepochybuji, ale aby to ta hvězda kamarádská kvákala dál, tak to opravdu nebude s její inteligencí tak horké. Nikdy jsem na takovéto svěřování nepřistoupila, ale od druhých jsem toho kolikrát nezúčastněně vyslechla dost. Mám jasno v tom, že o takových intimních záležitostech bych s kamarádkami nemluvila .