Trapas Andrey Verešové: Kopíruje Borhyovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trapas Andrey Verešové: Kopíruje Borhyovou!

První je jen jedna
První je jen jedna (Foto Facebook)

První může být vždy jen jedna. A to je v případě originální sexy fotky na vodní hladině Lucie Borhyová (39). Modelka Andrea Verešová (37) ji jen snaživě kopíruje.

„Čas na chvilku vypnout,“ okomentovala Andrea na sociální síti jednu ze svých posledních sexy fotek v bazénu. Přestože její prsa na vodní hladině měla úspěch, už je jen kopie. Loni totiž téměř na chlup stejnou fotku umístila na sociální síť moderátorka Televizních novin.

A výsledek souboje? Bo(r)hyně je jen jedna! Jestli se ale k souboji o prsa přidají další krásky, jak tomu už s trendy na Instagramu nebo Facebooku bývá, mají se pánové na co těšit. Prsní letní výzva je totiž proklatě provokativní!

Na video s Andreou Verešovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
17. 8. 2017 • 14:05

BELLO DOBRy postreh

-bello-
17. 8. 2017 • 12:14

Holky se kopírují vzájemně, jednou měla Jágra ta, podruhé ona. Borhyová je celoživotně s obarveným chemlonem na hlavě jak od střelnice - jen ta růže za uchem chybí. Verešová ať začne kořenit svá jídla estrogenem.Vypadá jak travesti chlap Ale protože je blbá, posype si kandáta místo estrogenem oregánem "Pracovní " náplní těchto blbek je vybrat nej nej fotku ,píchnout ji 5 x denně na fb , obrážet akce a plytce tlachat.Verešová má přízvuk, ať se snaží sebevíc.Konár ze Žiliny udělá líp, když rozjede to své nářečí. Kolik, že těm dvěma je let ? ?

ellenic
17. 8. 2017 • 10:42

xsedmikraska Jako bych to psala já sama. Zajímavý a hlavně slušný komentář .

xsedmikraska
17. 8. 2017 • 07:47

Všechny jmenované tři dámy jsou krásné. Ale pokud mohu hodnotit. Nejhezčí z nich i velmi fotogenická je exotická Borhyová, Simona Krainová je elegantní, charizmatická, umí vystupovat a na třetí místo bych řadila Verešovou. Hezké útlé tělo, tvář je na tom hůře a až příliš uměle nastrojený projev, ztrácí hodně bodů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.