O čem Borhyová dosud nepromluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

O čem Borhyová dosud nepromluvila!

K Lucii Borhyové její blonďatá kštice neodmyslitelně patří. Nádherné vlasy ale nejsou tak úplně její...
K Lucii Borhyové její blonďatá kštice neodmyslitelně patří. Nádherné vlasy ale nejsou tak úplně její... (Foto pro Aha! – Ivan Štefko a ara)

Je jí už osmatřicet a stále vypadá jako obrázek. Dosud se však nevědělo, že si Lucie ke kráse musí dopomáhat nastavováním vlasů. A dělá to již léta!

„Všeobecně se to neví, ale Lucie má své vlasy velmi zničené a dost se jí lámou. Zhoršilo se to hned po prvním porodu, proto si vlásky již drahně let uměle prodlužuje. Nechává si navázat opravdu kvalitní zboží a po obarvení není vůbec nic poznat,“ prásknul Sedmičce zdroj ze salonu, kam Borhyová pravidelně dochází.

Sexy moderátorka není jediná, kdo tuhle proceduru podstupuje. Prodlužovat a zahušťovat vlasy si nechává i Simona Krainová, Dara Rolins, Alice Bendová, Eliška Bučková, Ewa Farna, Tereza Kerndlová a řada dalších. Jinak na tom nejsou ani slavní vlasáči, jakým je například Petr Kolář. Do klubu patří ještě Marián Vojtko nebo Pavel Šporcl. Borhyová samotná ovšem nic nepotvrdila. Stydí se snad, že její hříva není čistě přírodní?



Přečtěte si
-bello-
26. 9. 2016 • 22:25

dutchschulz ona není anorektička, je sem tam pěkně oplácaná a kecá , nemůže mít velikost 36, jak tady vykládala jaká je drobná, protože to mám já a jsem proti ní hubená ( jakože se za hubenou neberu ).Ona furt kecá!

-bello-
26. 9. 2016 • 22:20

no teď už jen Babiše a ředitele TV Nova

reiner
26. 9. 2016 • 11:04

Kdo ví, jak by reagovali diváci na každého kdo ji tu tak špiní, kdyby se každý z nich ocitnul v její roli na obrazovce. Co se takhle občas podívat do zrcadla ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.