Bára Jánová (24) ohrozila seriál Ohnivý kuře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bára Jánová (24) ohrozila seriál Ohnivý kuře!

Bára Jánová si zlomila nohu!
Bára Jánová si zlomila nohu! (Foto FTV Prima)

Prokleté zlomeniny! Ty už dvakrát zkomplikovaly natáčení Ohnivýho kuřete. Loni skončil s nohou v sádře David Gránský (25), teď Bára Jánová (24). 

Opakuje se to jako přes kopírák. Gránský si zlomil nohu, stejně jako Jánová, také krátce poté, co se začal objevovat v seriálu. „Sádru budu mít až do 2. srpna, tak jsem musela přehodnotit své prázdninové plány,“ svěřila představitelka hloupé blondýny Marylin.

Její zranění vyvolalo ve štábu i mezi herci pěkný poprask. „Scenáristé museli přes noc okamžitě přepsat scénář. Zlomenou nohu potřebovali začlenit do seriálu. Byla to bezesná noc a několik dalších dní plných stresu,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj.

Kromě herečky to odnesl i Ondřej Pavelka (61) a Saša Rašilov (44), kteří s ní hrají. Saša jako její seriálový partner, podvodník Robi Vítek, a Ondřej jako policista Evžen Rorejs, museli scénáře hodit do koše a na place se učit hromady nového textu. „Natáčení se sice zkomplikovalo, ale naštěstí ho to nenarušilo,“ dodal zdroj ze štábu. Zrušit jeden natáčení den znamená totiž vyhodit půl milionu.

Na video s Gránským se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
-bello-
28. 6. 2017 • 00:59

Nevím co je Ohnivé kuře, neznám Jánovou. U mě dobrý !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.