Přiznání moderátorky Kloubkové (40): OHLUCHLA JÍ DCERA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání moderátorky Kloubkové (40): OHLUCHLA JÍ DCERA!

Zpráva, že se Lucie  vrací do práce o dva měsíce dřív, Kristinu zaskočila.
Zpráva, že se Lucie vrací do práce o dva měsíce dřív, Kristinu zaskočila. (Foto Aha! – Karel Kopáč, archiv TV Nova )

Čtyřletá dcera moderátorky Kristiny Kloubkové (40) Jasmínka se už rok vzpamatovává z mononukleózy. A ještě není konec. Následkem léčby jí zbytněly nosní mandle a ty tlačí na zvukovod, takže holčička na nějaký čas přestala slyšet. 

Loňský rok nebyl pro Kristinu nejveselejší. Poté, co si vyslechla, že její dcera má mononukleózu, netušila, kolik dalších zdravotních problémů to Jasmínce způsobí. „Nejdřív mononukleóza, pak pneumokok, proti kterému byla očkovaná, a přesto ho dostala, nechápu,“ svěřila Kloubková smutně s tím, že přišly další nesnáze.

Nutný zákrok
„Pak píchání uší, záněty, no prostě šílenství. Pak přestala slyšet a začala špatně mluvit. Zbytněly jí nosní mandle, a jak tlačily na zvukovod, tak ohluchla. Sluch už se jí vrátil, ale operaci se nevyhne,“ pověděla Aha! moderátorka Televizních novin. „Mandle musí pryč, a tak ji lékaři objednali na srpen. Doufám, že už je to poslední zákrok a Jasmínka bude zdravá. Je to pro obě vyčerpávající,“ dodala Kristina, která je na malou dcerku sama. S jejím otcem se rozešla v roce 2015.

Co je mononukleóza?
Infekční virové onemocnění, které způsobuje z 90 % všudepřítomný EB virus. Patří mezi velmi časté herpetické viry (stejně jako opar na rtu, pásový opar či neštovice). Nejnápadnějším znakem je zvětšení lymfatických uzlin v oblasti třísel, podpaždí a krku.

Zprávařka z Novy Kristina Kloubková: Dcera musí na operaci!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
24. 6. 2017 • 00:29

Tě pic! "Zbytněly jí nosní mandle " Krucinál, buď je blbá ta Kloubková, nebo AHA. Je jen 1, slovy j e d n a !!! nosní. mandle

domino22
23. 6. 2017 • 12:22

holčičce přeji uzdravení a hodně zdraví do dalších let....kloubkovou ale nemusím. důležitá jak pr.del

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.