Pamatujete Supermana a jeho lásku Lois? Neuvěříte, jak vypadají dnes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pamatujete Supermana a jeho lásku Lois? Neuvěříte, jak vypadají dnes!

Jak vypadají oblíbení hrdinové dnes?
Jak vypadají oblíbení hrdinové dnes? (Foto: Instagram, ara)

Od natáčení slavného seriálu Superman už uteklo více jak dvacet let. Představitelé hlavních rolí Teri Hatcher (52) a Dean Cain (50)na sebe ale nezapomněli. Před nedávnem si dali rande a opět se spolu vyfotili. Jak jim to po tak dlouhé době sluší, se podívejte v naší fotogalerii.

Příběh o Supermanovi se dočkal už mnoha zpracování. Velké popularity se ale dostalo seriálu z 90. let, kde si supermana zahrál Dean Cain, jeho lásku Lois Laneovou si zahrála Teri Hatcher, která se mimo jiné proslavila rolí v seriálu Zoufalé manželky.

Teri s Deanem se potkali australské Sydney, kam je přilákala událost Supanova Comic Noc. Setkání po tak dlouhé době se samozřejmě nemohlo obejít bez společného snímku. Tím se herečka pochlubila na sociální síti Instagram a potěšila tak doslova tisíce fanoušků po celém světě. Podle nás jim to sluší i po těch letech, co na ně říkáte vy?

Podívejte se na ukázku z oblíbeného seriálu...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.