Herec Etzler (52) ÚTOK V METRU: POPLIVALI HO a…! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec Etzler (52) ÚTOK V METRU: POPLIVALI HO a…!

Miroslav Etzler
Miroslav Etzler (Foto Herminapress, ara)

Za herecké umění přišel drsný trest. Miroslav Etzler (52) si zahrál v cyklu Soukromé pasti zvrhlého otce v příběhu Tatínkova holčička. Sexuálně zneužíval dceru. Schytal za to plivanec do tváře.

„Diváci si často herce ztotožní s rolí. Úplně vypustí, že jde jen o vymyšlenou postavu,“ řekl Etzler. Když jel po odvysílání mrazivého příběhu v televizi metrem, zvedl se prý muž sedící naproti němu a plivl herci do tváře. „Ty víš, za co to je,“ procedil jen mezi zuby a vystoupil. Mirek měl vlastně štěstí, že mu třeba jednu nevrazil nebo ho rovnou nevyhodil z vagonu. Nemohl na svou obranu nic udělat. „Jen jsem si utřel tvář a jel dál,“ popsal nepříjemný zážitek v pořadu Exkluziv.


Před natáčením se přitom sám herec musel s rolí dlouho vyrovnávat. Když například coby otec Ondřej řeže Veroniku, kterou hrála Berenika Kohoutová (26), řemenem přes zadek, šlehal své vlastní stehno, až ho měl plné modřin. To všechno, jen aby dívce neublížil.

Kdo další doplatil na své povolání?

Zůstala o hladu
Ljuba Krbová (58), hvězda seriálu Ulice, narazila kvůli negativní postavě, kterou hrála v seriálu Třetí patro. „V lahůdkářství mi slečna odmítla prodat dvě housky a dvacet deka salátu,“ postěžovala si herečka.

Přišla o role
Tereza Bebarová (41), která hraje v seriálu Ulice Ukrajinku, tvrdě narazila. „Některé produkce mi nechtějí nabídnout roli, protože si fakt myslí, že jsem cizinka. A to jsou lidé z branže,“ říká Tereza zaskočeně.

Na video s Miroslavem Etzerem se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
22. 6. 2017 • 09:36

No je to daň za roli....ano, je to čirá hloupost odsuzovat někoho za herecký výkon, to dělají lidé s nižším IQ Etlzer má přinejmenším charizmatický hlas, který využije i v dabingu..je zajímavé, že ony charizmatické hlasy jsou z valné většiny kuřáci...Bartoška, Moravec atd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.