Karel Vágner (75) odtajnil své letní sídlo na Krétě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Vágner (75) odtajnil své letní sídlo na Krétě!

Karel Vágner a maželka Katina si pořídili dům na ostrově Kréta.
Karel Vágner a maželka Katina si pořídili dům na ostrově Kréta. (archiv Karla Vágnera, Mária Rušínová)

Utíká z Česka! Karel Vágner (75) se rozhodl prožít podzim svého života ve stínu olivovníků. Koupil si proto krásnou vilku na jihu Kréty. Do malé rybářské vesnice Myrtos za ním jezdí přátelé. Léto tu prožil i jeho velký kamarád, herec Miroslav Donutil (66).

Pekárna, pár taveren a nekonečné moře. Ve vesničce Myrtos si český skladatel a hudební producent koupil typickou řeckou vilku s bílou fasádou a modrými okenicemi. Šumění moře má přitom přímo pod okny, neboť dům stojí jen 50 metrů od pláže.

Větší klid
Cena nemovitostí se na Krétě pohybuje od pěti milionů a může se vyšplhat až k desítkám milionů. „Teď už tam trávím minimálně tři a půl měsíce v roce, protože to tam mám hrozně rád. Je mi tam dobře, mám tam větší klid než tady,“ vysvětluje deníku Aha! Vágner.

Sláva unii
Po podobné nemovitosti prý toužil už mnohem dřív. Dlouho mu v tom ale bránila složitá byrokracie. „To se změnilo po vstupu do Evropské unie. Chtěl jsem tam baráček daleko dřív, protože moje manželka je poloviční Řekyně, ale bylo to složitější,“ vysvětlil.

Bez žraloků
Kréta mu učarovala nejen kvůli manželce Katině Vágnerové (51), bývalé reprezentantce v moderní gymnastice. „Projel jsem celý svět. Proč bych někam lítal dvanáct hodin? Krétu perfektně znám. Je tam výborný jídlo, skvělý pití a fantastický lidi. Hlavně tam nejsou žraloci,“ pochvaluje si mistr basů. Bučková může balit!
Vágnerovy pohostinnosti využívají také kamarádi z branže. Kromě rodiny ho na Krétu přijel navštívit třeba Miroslav Donutil. Na řecké prázdniny se zřejmě může těšit i Eliška Bučková (27). S přítelkyní svého syna Jakuba Vágnera (35) prý potenciální tchán vychází výborně.

„Myslím, že Kuba a Eliška si rozumějí. Jsou to bezva lidi a jejich vztah se mi líbí. Je to na něm, vztahy jsou vždycky loterie, ale chovají se k sobě velmi dobře. Navíc mají za sebou nějaký věci, kvůli kterým by si mohli vážit toho, co teď mají,“ přiznal. Rybáře Jakuba teď čekají povinnosti – od 30. května má třídenní dětský den na Katlově. Hned potom může celá rodinka vyrazit!

Karel Vágner o svých 75. narozeninách:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
britva
24. 5. 2017 • 19:17

Vágner

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.