Aneta Langerová - Nová spekulace: Spí s holkama? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Aneta Langerová - Nová spekulace: Spí s holkama?

Aneta Langerová
Aneta Langerová (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Opět začal hon na Anetu Langerovou (20) a její intimní život! Často se spekuluje o její sexuální orientaci. Je sexuálně zmatená! I to jsou jedny z titulků, které se objevují v médiích. „O svém soukromí nemluvím, to každý ví a věřte, že se o tom nikdy nikde nedočtete,“ odpověděla včera na Óčku sama Aneta.

Přímo však nepotvrdila ani nepopřela, zdali je v jejím životě ta nebo ten! Proč je intimní život naší první SuperStar tak velkým tabu? Co skrývá za tajemství?

Svou snad největší intimní zpověď Aneta poskytla prostřednictvím svého nového alba Dotyk, které láme rekordy v prodejnosti. „Jsou tam dost otevřené texty, do kterých jsem vložila své pocity, záleží už jen na posluchačích, co si z toho vezmou,“ řekla včera Aneta Langerová, která jako by se snažila světu něco říct. Skladba Němá je pro ni absolutním vrcholem intimity a otevřenosti. Co ji trápí, co se děje v její duši?

Z jejích textů je jasné, že je spíše nešťastná než šťastná. O tiché a uzavřené dívce, která se svým oblečením i vzhledem často stylizuje spíše do role chlapce, letí českým bulvárem spousta dohadů o její sexuální orientaci. „Zpěvačka má bezpohlavní projev, je plachá, stydí se, nesnáší sebe samu, svoje tělo… Inklinuje k ženské homosexualitě. Muž ukrytý v ženském těle,“ to je jen několik úryvků z článku, který se objevil v jednom z časopisů.

A jak se na celou věc dívá psychiatr Jan Cimický? „Nemohu se k tomu vyjádřit, aniž bych znal konkrétní problém daného člověka, ale jestliže je muž uvězněn v ženském těle nebo naopak, podle mě ten člověk prožívá strašlivý vězení a trápí se tím. Ti lidé opravdu velice trpí. Nelze to však usoudit dle toho, jak se kdo obléká, nebo jak vypadá,“ řekl deníku Aha! Jan Cimický. „Neznám konkrétní případ Anety, ale v písních zřejmě sexualitu potlačuje, to že vystupuje asexuálně je pro ni asi snadnější,“ dodal Cimický. Transsexualismus však není s Anetou tak často spojován jako ženská homosexualita. K lesbičkám nemá Aneta rozhodně negativní postoj, rozhodně se nebrání jakékoli spolupráci s ženami, jež mají odlišnou sexuální orientaci. I spoustu fanklubů Anety zakládají právě lesbičky a mnoho fanynek Anety Langerové se nebojí přiznat, že jsou na holky.

Bratr Nikola, Anetin manažer, se k této věci odmítl jakkoli vyjádřit. „Tohle neřeším a už vůbec ne přes vaše médium,“ řekl nám včera do telefonu Nikola Langer a zavěsil.

Němá
text – Aneta Langerová

Skrýváš se do světa snů,
jsi tajemství obrazů,
u sebe tě mám...
i když nejsi tu se mnou
skrýváš se... do světa snů...
jsi tajemství (když do mých snů tiše vcházíš...)
je podzim, je říjen
fouká vítr, my spadnem z koruny stromu,
dolů na chladnou zem kde zemřem
snad zapomenem na den jako listí pádem
až s novým ránem vstanem...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.