Bartoška za vodou: Tady všude bydlí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bartoška za vodou: Tady všude bydlí!

Jiří Bartoška se v realitách vyzná.
Jiří Bartoška se v realitách vyzná. (Foto: D. Kundrát, M. Hykl, P. Machan, M. Pátek)

Prezident karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška (70) je nejen skvělým hercem a organizátorem. Zdá se, že rozumí i nemovitostem. Těch ostatně vlastní hned několik a rozhodně ne ledajakých.

Tak třeba v Andělské hoře nedaleko Karlových Varů si staví zázemí v hodnotě asi sedmi milionů korun. „Teď je ještě zima, stěhování by mohlo snad proběhnout na jaře,“ prozradil Bartoška už dříve. Jenže to zdaleka není jediná jeho nemovitost.

Jiři Bartoška je i majitelem luxusního bytu v Maiselově ulici na pražském Josefově. Byt, v němž kdysi bydlel prvorepublikový herec Oldřich Nový, měl původně rozlohu 300 metrů čtverečních.  Právě obrovská rozloha byla důvodem pro jeho rozdělení na dva byty samostatné a patří teď Bartoškovi a jeho manželce Andree. Cena této nemovitosti se odhaduje na 40 milionů korun.

V Bartoškově vlastnictví je i byt v Rybné ulici na Praze 1. „Záleží na tom, v jakém stavu je. Ale v takové lokalitě se byt o osmdesáti metrech čtverečních prodává tak za třináct až sedmnáct milionů korun,“ říká realitní makléř Pavel Miškovský.

Celkem je tedy herec vlastníkem nemovitostí v hodnotě kolem 64 milionů korun, je jasné, že by se neztratil ani v podnikání s nemovitostmi.

Podívejte se na našem videu, jak charismatický herec zazářil ve filmu Teorie tygra.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
brunos
23. 3. 2017 • 23:07

Přesně tak.

alusinek
23. 3. 2017 • 12:32

Snadno je za vodou.Jen co musí mít prachů pan prezident z Karlovarského festivalu,z natáčení,divadla a ještě mu není hloupé lézt do debilních reklam,tím se lidem tak jedině zprotiví

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.