Lucie Vondráčková a její otec Jiří: První veřejný střet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Lucie Vondráčková a její otec Jiří: První veřejný střet!

Lucie je smutno z toho, že odřízla dědu od svých dětí.
Lucie je smutno z toho, že odřízla dědu od svých dětí. (Foto Herminapress.cz a ara )

Být dědečkem na vzdálenost přes 6000 kilometrů je na nic! Toho názoru je otec Lucie Vondráčkové (36) a děda jejích synů Jiří Vondráček (66). A právě kvůli tomu vznikají v rodině konflikty. Řešení je v nedohlednu.

Vnuky Matyáše (5) a Adama (1,5) vidí kvůli tomu, že zpěvačka žije s hokejistou Tomášem Plekancem (34) v Kanadě, jen přes telefon nebo počítač. „Vzhledem k tomu, že jsem »skypeový« dědeček, tak jsem trochu nespokojený, protože bych si s klukama chtěl užít víc. To je můj apel na Lucku v přímém přenosu: děda bude jednoho krásného dne těm dětem chybět, takže to musíš udělat tak, abychom byli častěji u sebe,“ svěřil vůbec poprvé veřejně hudebník. A má k tomu také své důvody. „Protože kluci samozřejmě potřebují dědu, který jim řekne něco jiného než jejich táta,“ dodal. Klid u Vondráčků ohledně vnoučat ale, jak se zdá, hned tak nebude.

Zpěvačka nehodlá nic měnit. „Dědeček bude víc »skypeový«. Já bych tu samozřejmě chtěla být častěji, protože to tu mám ráda, mám tu rodiče a je tu vše, co jsem prožila. Ale mám muže, který pracuje v Kanadě, a mám tam teď rodinu, takže to není úplně v mých silách,“ přiznala Lucie. „Chtěla bych víc, ale zatím to je tak, jak to je. Takže s tím se musíme smířit, protože nemůžeme mít všechno,“ dodala Vondráčková, kterou zjevně situace také mrzí, v rozhovoru pro iDNES.cz.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.