Faltýnka trumfla Mareše: No konečně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Faltýnka trumfla Mareše: No konečně!

Petra Faltýnová do toho praští dřív.
Petra Faltýnová do toho praští dřív. (Foto: Martin Přibyl, obagcz, instagram.com, herminapress.cz, ara)

Petra Faltýnová (38) chystá svatbu! Už je to téměř rok, co ji o roku požádal americký miliardář David. Bude veselka ještě letos?

Modelka na začátku září prozradila, že její předchozí manželství bylo rozvedeno. Tudíž už jí nikdo a nic nestojí v cestě a svatba by mohla být ještě tento rok. „Říká se do roka a do dne,“ naznačila Faltýnová.

Jinak ale ohledně tohoto tématu dělá tajnosti. „Můžu říct, že své příjmení Faltýnová si nenechám. Přeji si přijmout jméno svého snoubence,“ prozradila Blesku modelka. Rozhodně do toho ale Petra Faltýnová praští dřív než Leoš Mareš. Ten svou přítelkyně o ruku ještě ani nepožádál.



Přečtěte si
bursik
9. 12. 2016 • 14:08

antonius.j to napsal presne-jenze sef-Smuclerka !!!-OVA pestuje tuhle poduroven U clanku je noname Autor- vse v anonymite .Priserna prace. Hopsasa tralala noviny jsou i v zahranici , ale je to 1.cenova skupina vedle ubozaku blesk ci aha a take TV

antonuis.j
9. 12. 2016 • 13:17

Dementním pisálkům z redakce AHA! kleslo IQ ještě níž, tudíž je pod bodem mrazu! Měli by se fakt živit tím, nač stačí jejich minusový IQ a jejich vzdělání i schopnosti - třeba vytírat nebo pucovat hajzlíky, na víc fakt, ale fakt nemají! Neumějí základy gramatiky, neumějí stylizovat (to ani netuší co to je, ve zvláštní škole se to jednak neučí a druhak ji nedostudovali). Poslední dobou hovádka se naučila někde psát o ženách docela pejorativně - Pergnerka, Bitnerrka, Čvančarka atd., ale dnes ještě se diví, že stále ženatý (a nikdy se nerozvede!) debža Mareš toho svého mongoloidního babochlapa nepožádal o ruku! Považte, bigamie je tu už dovolena? Nebo u toho vyžilého odkecaného trapného negramota je výjimka

lydyna
9. 12. 2016 • 13:02

AHA není při smyslech. Jak si Leoš může vzít toho babochlapa, když není ještě rozvedený a asi se ani rozvádět nehodlá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.