Klára Melíšková o rozvodu: Risk se vyplatil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Klára Melíšková o rozvodu: Risk se vyplatil!

Melíšková se rozvádí po 17 letech manželství s Lukášem Hlavicou. A svého rozhodnutí nelituje.
Melíšková se rozvádí po 17 letech manželství s Lukášem Hlavicou. A svého rozhodnutí nelituje. (Foto ara)

Klára Melíšková (45) udělala před nedávnem zásadní životní rozhodnutí. Po dlouhých 17 letech se rozvádí s dabérem Lukášem Hlavicou (51). A své volby nelituje…

„Trvalo to dlouho a nebylo jednoduché k tomu dospět. Ale teď už vím, že někdy je dobré ten krok do neznáma udělat, i když nevíte, co vás dál čeká. Věřím, že když to uděláte ze svého nejhlubšího přesvědčení, vaše další cesta se vám ukáže a většinou se liší od vašich plánů a očekávání. Risk se vyplatí,“ prozradila Melíšková pro OnaDnes s tím, že jí známí doporučovali rozvést se už dávno.

„Dáváte si postupně všechno dohromady a pak se to najednou stane a je to venku. Něco vyslovíte a zatřese to s vámi a zároveň i se všemi zúčastněnými. Potom koukáte, co jste udělala, a pomaličku si začínáte skládat život zpátky. V něčem je to strašně bolestivé a smutné, ale zároveň nějakým způsobem ozdravné a osvobozující,“ přemítá herečka.

Klára s manželem se snažili být především ohleduplní k dětem. Podle toho, co říká, se ani nerozešli ve zlém. „Mám svého manžela moc ráda, je to skvělý člověk, jen už dál nemůžeme být partneři,“ dodala Melíšková, která si nyní užívá znovunabyté svobody.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.