Kytarista Radim Hladík (†69): Marně čekal na transplantaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kytarista Radim Hladík (†69): Marně čekal na transplantaci!

Radim Hladík
Radim Hladík (FOTO: Karel Šanda / Empresa Media / Profimedia)

Čekal na transplantaci plic, ale smrt byla bohužel rychlejší! Radima Hladíka nad ránem druhé adventní neděle zabila fibróza plic.Se závažným onemocněním kytarista kapely Blue Effect bojoval několik let, i přesto, že prognózy nebyly zrovna optimistické, neztrácel pozitivní náladu.

A do poslední chvíle doufal, že všechno dobře dopadne. „Po mnoha vyšetřeních jsem se letos v srpnu dostal do registru pro transplantaci plic, takže čekám, kdy se ozve telefon a lékaři mi sdělí, že jede sanitka a odveze mě do nemocnice v pražském Motole, kde mi vymění plíce,“ přiznala rocková legenda. „Jak dlouho ale budu čekat a jestli se dočkám, to není v mých rukou. Naděje umírá, jak známo, poslední. A já jinou šanci než transplantaci plic nemám,“ svěřil se v říjnu v jednom z rozhovorů. Skupina ve stejném měsící přestala koncertoval a věřila v jeho uzdravení. Bohužel si s nimi už nikdy nezahraje...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.