Tajemství Heidi Janků a Věry Špinarové: V posteli měly stejného záletníka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství Heidi Janků a Věry Špinarové: V posteli měly stejného záletníka!

Nezávazný sex Věře Špinarové (64) zničil manželství s Ivo Pavlíkem (83) a Heidi Janků (53) přinesl životního partnera.
Nezávazný sex Věře Špinarové (64) zničil manželství s Ivo Pavlíkem (83) a Heidi Janků (53) přinesl životního partnera. (Foto: Mária Rušinová, Pavel Machan, Daniel Černovský, archiv TV Barrandov, Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan)

Nezávazný sex! Věře Špinarové (64) zničil manželství s Ivo Pavlíkem (83) a Heidi Janků (53) přinesl životního partnera. O postel se dnes nedělí, ale spojuje je práce.

Věra strávila po Ivošově boku 12 let a mají spolu syna Adama (41), který je v současné době i Věřin manager. Jejich manželství ale skončilo kvůli jeho záletům. „Vždycky budu milovat chlapa, se kterým mám dítě,“ nechala se přesto slyšet Věra. To Heidi si dřívějšího bouřliváka dokázala ochočit líp. „On měl předtím Věru a po téhle zpěvačce je každá zpěvačka hrozná, tak jsem ho uhnala na nohy,“ prozradila se smíchem v pořadu Aleše Cibulky Můžu dál? Heidi.

S tím, co život přinesl, jsou obě smířené a nebrání jim v tom spřádat ani společné pracovní plány. Příští rok dokonce vyráží na společné turné. „Tenhle nápad vzešel od Adama, syna Ivoše a Věry,“ říká Heidi. „Pracovní název je ženy Ivo Pavlíka, teda zatím jenom manželky!“ dodala pobaveně.



Přečtěte si
ivanak
12. 9. 2016 • 15:40

Věra může být ráda,že už ho nemá na krku a nemusí se starat o dědka, ta káča má teď to,co chtěla,když jí ho odtáhla.Ať je tady dědek aspoň do stovky,může ho pak přebalovat,

ararat
12. 9. 2016 • 13:26

Alena Ponistova chaluge,pravda ,ta falešná ciguna zpěv uřvané Viktorky.Věra by si zasloužila víc. ******************************************** tak se Ponistová už tak nechlub,že jsi "ciguna" být tebou tak se ani neukážu.. chaluge 12. 09. 2016 09:53 Špinarová je nejlepší zpěvačka všech dob, ale nedoceněná. Hlas jako zvon, je přirozená a na nic si nehraje.. Ta měla vyhrávat Slavíky, jenže ona se nikam necpala jako uřvaná, pitvořící se, falešná Lůca!!! Věra dala Ivošovi syna a Heidi? ****************************** Věra nemohla mít nikdy slavíky i když je dobrá zpěvačka,pila,ale ty coby zavřena v Bohnicích o tom nic nevíš,tam si strč hlavu do wc mísy,tam patříš.

hejhej
12. 9. 2016 • 11:44

chaluge: Je nutné u Heidy ocenit, že uznává Věru Špinarovou jako nejlepší naší zpěvačku a že s ní ani hodlá srovnávat..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.