Vážně nemocná Andresíková (75), čarodějnice z Arabely: Zneužili mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vážně nemocná Andresíková (75), čarodějnice z Arabely: Zneužili mě!

To, že na jejím jméně někdo parazituje, ji přímo zničilo.
To, že na jejím jméně někdo parazituje, ji přímo zničilo. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Nemocná, zneužitá a v šoku! Jana Andresíková (75) z Arabely je kvůli problémům s páteří ve velkých bolestech uvězněná doma. Přesto jí Divadelní a filmová společnost Zity Kabátové uvádí jako lektorku hereckých kurzů. Vybírá na její známé jméno peníze!

Kvůli vážným zdravotním problémům už téměř nevychází ani z domu. „Bude to čím dál horší. Zhroutila se mi záda, tam jak to mám operovaný, a to mě teď strašně trápí. Nevím, jestli žiju, nebo co mám dělat. Mám hrozné bolesti,“ postěžovala si Aha! představitelka legendární čarodějnice z Arabely. „Nic s tím prý nelze dělat. Že se to ozve teď před smrtí takovou silou, to jsem nečekala,“ popsala svůj zdravotní stav.

„Už nemůžu sedět ani na židli,“ svěřila herečka, která ke všemu trápení se zdravotním stavem zažila i velký šok. Dozvěděla se, že ji Divadelní a filmová společnost Zity Kabátové vede na svých stránkách jako lektorku hereckých kurzů, které nabízí za 13 500 Kč.

„Nikde nikoho neučím. To je ošklivý zneužití,“ reagovala pobouřeně. „Vůbec nevím, jak dlouho to funguje. Ježíši! Já opravdu už půl roku jenom ležím,“ dodala. „Když chtěl někdo něco naučit, tak za mnou většinou jezdili domů, ale to už bylo kdysi. Dneska bych už vůbec neměla, co učit,“ svěřila se herečka.

Jak to vidí divadelní společnost?
„Paní Jana s námi kdysi dávno spolupracovala. Ona nebyla přímo na kurzech, já jsem jí posílala nějaké klienty domů. Ta spolupráce dneska už pominula, ale ty stránky zůstaly viset. Minulý rok jsem přišla o správce internetových stránek, takže nejsou už rok upravené. Teď se na tom pracuje,“ řekla Aha! za společnost Pavlína Křepelková.

„Mám v textu zmíněno, že jde o lidi, kteří s námi spolupracují a spolupracovali,“ obhajovala zavádějící informace na stránkách. „Když se podíváte komukoliv na stránky, tak to mají taky a třeba ti lidé s nimi ani nespolupracovali. Takže si nemyslím, že jsem udělala něco špatně,“ dodala Křepelková s tím, že se herečce omlouvá.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.