Andrej Hryc a jeho vnuk (3): Smrtelné nebezpečí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Andrej Hryc a jeho vnuk (3): Smrtelné nebezpečí!

Andrej Hryc prý vylezl z auta úplně zelený
Andrej Hryc prý vylezl z auta úplně zelený (Aha! – Alexandr Malachovský)

Jen o vlásek unikli smrti nebo vážnému zranění herec Andrej Hryc se svým tříletým vnukem. Herci známému z role Borise v seriálu Ulice totiž selhaly brzdy v autě!

„Jel jsem z Jahodné a asi v sedmdesátikilometrové rychlosti jsem zjistil, že mi nefungují brzdy!“ popsal herec hrůzný zážitek Blesku. „Ještě ke všemu jsem jel z kopce dolů a v autě jsem měl vnoučka! Začal jsem podřazovat a používal ruční brzdu. S boží pomocí se mi podařilo zastavit.“

Celou scénu navíc sledovala Artemova (3) matka a Hrycova dcera Wanda (38). Ta jela v autě hned za hercem a mohla tak šílené situaci jenom přihlížet. „Věřím, že kdyby jel sám, všechno by zvládnul s chladnou hlavou. Ale protože měl na zadním sedadle Artema, z auta pak vylezl celý zelený,“ myslí si Wanda.

Auta jako by byla pro Hrycovu rodinu prokletá. Před osmi lety totiž zahynul právě při autonehodě Andrejův syn Hugo. Tragédie byla o to větší, že mladému muži bylo v té době pouhých dvaadvacet let…

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.