Mojmír Maděrič (60) zpověď o smrti neteře (†45): Pořád tomu nemůžu uvěřit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mojmír Maděrič (60) zpověď o smrti neteře (†45): Pořád tomu nemůžu uvěřit!

Mojmír Maděrič truchlí nad ztrátou své neteře.
Mojmír Maděrič truchlí nad ztrátou své neteře. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek,TV Nova, ČT, Facebook.com)

Vyrovnat se se smrtí blízkého člověka je těžké. Mojmír Maděrič (60) přiznává, že se mu to nedaří a hrozné zprávě o smrti své neteře, herečky Kristiny Maděričové-Beranové (†45), stále nemůže uvěřit.

„Já mám to štěstí nebo smůlu, že mi to ještě hlava nebere, pořád mi to nedochází. Nemůžu tomu prostě uvěřit,“ řekl včera deníku Aha! nešťastný herec, jehož neteř v pátek podlehla zákeřné nemoci.

Věděla, že umře

„Ona při rakovině prsu odmítla chemoterapii a dala se na alternativní léčbu. Pak se jí objevil nádor na mozku a zase to řešila alternativně,“ prozradil redakci nejmenovaný divadelní kolega. „Věděla, že umře, a patrně tomu chtěla nechat volný průchod...“ dodal.

Šlo to vyřešit?

Pro příbuzné herečky, známé např. ze seriálů Kriminálka Anděl či Vraždy v kruhu, tak bude možná o to těžší vyrovnat se s její smrtí. Ve vzduchu totiž zůstane navždy viset nezodpovězená otázka, zda se tak předčasnému konci nedalo odbornou léčbou zabránit.

„Co k tomu mám říct? Je to tragédie! Každého člověka je škoda, a zvlášť když je takhle mladý...“ dodal zkroušeným hlasem Maděrič.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.