Mojmír Maděrič: Zhubl dvacet kilo bez diety! Jak? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mojmír Maděrič: Zhubl dvacet kilo bez diety! Jak?

Mojmír Maděrič
Mojmír Maděrič (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek,TV Nova, ČT, Facebook.com)

Mojmír Maděrič vážil sto kilo a nebyl to tedy žádný střízlík, před časem se mu podařilo zhubnout a má o dvacet kilo míň! Ještě více překvapující je ten fakt, že za to prý nemůže žádná dieta. Jak se mu tedy podařilo shodit tak mnoho kil?

Zraněné koleno! To dle jeho slov může za to, že se zbavil přebytečných kil. „O žádnou cílenou dietu se nejednalo, ani teď žádnou nedržím. Po úrazu kolena jsem do něho dostal zánět, čímž to všechno začalo. Ztratil jsem chuť k jídlu a na tři týdny jsem skončil v nemocnici,“ prozradil herec Sedmičce s tím, že během pobytu v nemocnici se naučil pravidelně jíst, což je při hereckém povolání prý velmi náročné. „…Tam jsem se naučil jíst třikrát denně. Od té doby tento režim dodržuju a zcela mi to vyhovuje. Nemusím se ani moc hlídat, jim všechno a s mírou. Míval jsem přes sto kilo, již několik let to udržuju kolem osmdesáti,“ řekl herec Mojmír Maděrič. Super!

 Maděrič focení v ženských šatech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.