Hvězda seriálu Na vodě Kubařová (28): Neuvěřitelná proměna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda seriálu Na vodě Kubařová (28): Neuvěřitelná proměna!

Herečka je v některých účesech k nepoznání.
Herečka je v některých účesech k nepoznání. (Foto: Hair studio Honza Kořínek, TV Nova, ara)

Ještě neuplynul ani rok od její svatby a už se opět nasoukala do sněhobílých šatů. Veronika Kubařová (28) alias malířka Hanka ze seriálu Na vodě si vyzkoušela roli modelky a byla k nepoznání.

„Fotilo se celý den, to pro mě bylo docela náročné. Myslela jsem, že to bude šup šup, ale lokace, líčení, make-up, šaty... Bylo toho hodně,“ svěřila herečka, která nafotila sérii svatebních účesů. „Docela mě ta nabídka překvapila. Nejsem zrovna typ na focení vlasových kreací,“ míní herečka, která je v seriálu Na vodě většinou v ležérním oblečení a ušmudlaná od barev.


Poprvé modelkou
Role manekýny pro ni tak byla zcela novou zkušeností. „Už vím, jak je práce modelky náročná. Například jsem netušila, že když chcete jíst jablko, musíte si ho nejdříve nakrájet a polykat po malých kouscích. Já se v pauze s chutí zakousla a vizážistka málem vyskočila z okna,“ prozradila se smíchem Veronika. Zatímco v seriálu toho pravého stále nepotkala, v osobním životě je už pár měsíců spokojenou ženuškou. Loni v červenci se totiž provdala za divadelního režiséra Pavla Kheka (37). „Byl to krásný den, přesně podle mých představ. Teď v létě to bude rok. Je hrozné, jak rychle to letí. Měli jsme krásnou svatbu. S rodinou a přáteli. Byl to mejdan, jaký jsme si přáli,“ dodala Kubařová.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.