Posmrtné odhalení! Jaroslava Hanušová (†66): Tři přání, která se jí už nesplní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Posmrtné odhalení! Jaroslava Hanušová (†66): Tři přání, která se jí už nesplní!

Jaruš z Kouzelníka zemřela tři dny před svými narozeninami...
Jaruš z Kouzelníka zemřela tři dny před svými narozeninami... (Foto Aha! – Petr Novotný, reprofoto ČT)

Jaroslava Hanušová zemřela tři dny před svými 67. narozeninami. Její náhlá smrt všechny překvapila, zejména její blízké, kteří věděli o jejích přáních na tento rok. Ta už jí ale bohužel nikdo nesplní…

S jejími nedožitými narozeninami se pojí první přání. K těm si moc přála návštěvu svého dobrého kamaráda Jiřího Lábuse (66), který ji do pořadu Možná přijde i kouzelník dostal. „Moc se vždycky nasmějeme a těším se, že mi zase k narozeninám přinese dort stejně jako před rokem,“ řekla Hanušová ještě před pár týdny Blesku.


„Maminka moc chtěla jít na Beethovena, už to měla od nás slíbené,“ prozradila hereččina dcera Bára. Hanušová se na koncert svého oblíbeného skladatele v pražském Rudolfinu moc těšila. Plánovala také návštěvu na Lábusově chalupě, kam moc ráda jezdila. „U mě na chalupě měla Jaruš vždycky dveře otevřené. Je mi moc líto, že nečekaně zemřela. Byla tak plná elánu…,“ řekl smutně Lábus.

SMRT JAROSLAVY HANUŠOVÉ - VÍCE O TÉMATU ZDE



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.