Překvapení na pohřbu Ransdorfa (†62): Hanušová se po amputaci nohou přestala skrývat před světem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Překvapení na pohřbu Ransdorfa (†62): Hanušová se po amputaci nohou přestala skrývat před světem!

Na pohřbu Miloslava Ransdorfa se objevila i herečka Jaroslava Hanušová. Co ji s politikem pojilo?
Na pohřbu Miloslava Ransdorfa se objevila i herečka Jaroslava Hanušová. Co ji s politikem pojilo? ( Foto Aha! – Ladislav Křivan)

Překvapením se na pohřbu s »rudým« europoslancem Miloslavem Ransdorfem (†62) stala včera Jaroslava Hanušová (66)! Herečka známá jako Jaruš z pořadu Možná přijde i kouzelník před rakev položila karafiáty! Vlastně se poprvé objevila po amputaci nohou na veřejnosti.

S kytičkou karafiátů v rukou přijela včera Jaruš z »Kouzelníka« na invalidním vozíku do strašnického krematoria v Praze, kde se rozloučení s Ransdorfem konalo. Herečku, která v roce 2013 přišla kvůli silné cukrovce nejprve o jednu a později i o druhou nohu, musel na pohřeb dotlačit syn Jaroslav (32). Pro mnohé bylo překvapením, jaké pouto herečku proslavenou scénkami jako »Čau lásko se Zdeňkem Srstkou« nebo »A ty se ptáš co já s Jiřím Lábusem«, vlastně s rudým Mílou pojilo...


Rozhořčená vdova
Poslední sbohem přišlo dát zesnulému europoslanci na tři sta soudruhů, sympatizantů a kolegů. Se smuteční řečí vystoupila jako první manželka Vlasta (52) „Na kampaň do evropských voleb sis půjčil i od spekulantů, protože strana ti na to nedala. Tys byl lídrem a nechali tě v tom,“ neskrývala zlobu vdova, za což sklidila potlesk. Svému zesnulému manželovi, který podle ní kvůli komunistům ožebračil rodinu, ještě poděkovala za manželství. „Naučil jsi mě používat zdravý rozum,“ uvedla. Dcera Aneta (25) zase zavzpomínala na to, jaké to bylo být dítětem komunisty. „Kolikrát jsem byla nazvána za*ranou komunistkou,“ pravila. I přesto ke svému otci vzhlížela. „Být dcerou někoho tak chytrého jako byl můj otec, nebylo lehké. Myslela jsem, že má na všechno odpověď, a přišlo mi, že nikdy nemohu být dobrá jako on,“ dodala nad jeho rakví.
Maminčin pláč
Předčasná Ransdorfova smrt asi nejvíc ťala do srdce jeho maminku Věru (88). Smuteční síní se nesl její vzlykot. Vždyť přežila svého syna, přestože je sama těžce nemocná a nemohoucí. Ransdorf o svou matku do posledních dní pečoval. 



Přečtěte si
villi
31. 1. 2016 • 07:52

NECHÁPEŠ?? PAK ŽIJEŠ V KOSMU,PROTOŽE KOMUNISTÉ DOKÁZALI,ŽE JSOU LEPŠÍ,NEŽ VŠICHNI TI,KTEŘÍ SI DOKÁZALI JAK PO ROCE 89 NEUMÍ NIC !!! A UŽ VŮBEC NE VLÁDNOUT !!!

mekanik
31. 1. 2016 • 03:36

pamatuji jak v kotli ječela na komunisty jaký to byli kuwy a teď jde Randálovi na funus???nechápu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.