Hvězda StarDance i Přístavu Jitka Schneiderová (42): Fyzicky na dně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda StarDance i Přístavu Jitka Schneiderová (42): Fyzicky na dně!

Jitka Schneiderová trpí!
Jitka Schneiderová trpí! (Foto: ČT, FTV Prima)

Nekonečné hodiny na place a klády textu! Tak trpí hvězda Přístavu Jitka Schneiderová (42). Aby mohla trénovat na StarDance, museli jí natáčení seriálu přizpůsobit. Točí i dvanáct hodin denně a je na pokraji sil.

„Aby se mohla Jitka plně věnovat trénování na StarDance, musela se od léta domluvit se štábem, aby se jednotlivé obrazy, kde hraje, uspořádaly do co nejméně natáčecích dnů. Dost často se tak stávalo, že točila od rána do noci a jela dvanáctky,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj seriálu. Jen díky tomu si také představitelka Pavlíny Krupičkové mohla dopřát pauzu, kterou věnovala přípravě taneční soutěž.

„Jitka točila naposledy 15. října, kdy měla sedm obrazů, a pak si odskočila jednadvacátého na jeden obraz do exteriérů,“ řekl PR manažer seriálu Josef Ducký s tím, že pauza herečce skončila. „Dnes už si zase naložila. Opět měla naplánovaných sedm obrazů, což odpovídá zhruba dvanácti stránkám textu,“ dodal včera Ducký.

Přestože je Jitka na zhroucení, na obrazovce to není znát. V taneční soutěži je zatím jasnou favoritkou a fanoušky má i mezi kolegy. „Všichni jí drží palce, a dokonce se na ni i koukají, když mají čas,“ svěřil zdroj.

Natáčení ovlivnily i zákony
Kvůli StarDance se muselo přepisovat rozložení jednotlivých obrazů a kvůli zákonům scénář. Správa povodí se řídí zákonem, že hausbóty kotvící na řece se musí kvůli počasí nejpozději do konce října vytáhnout na pevninu. A to se stalo i seriálovému plavidlu. Proto ho filmaři odstavili na hlídané parkoviště u řeky a museli tomu přizpůsobit i děj seriálu.



Přečtěte si
mord
4. 11. 2015 • 19:05

Ostatnim aby jsi z toho zase neměla orgasmus bábo

mord
4. 11. 2015 • 19:02

Peníze bábo přepsal jsem se lžeš špatne jsi příliš hloupa "vysokoškolačko" kdyby se ti dařilo dobře jalovice ;-D ;-D ;-D tak tady každý den závistí nezvracis v bulváru ty stara neuspesna huso ;-D ;-D ;-D zasloužíš si svuj mizerný život protoze neprejes istatnim uspech ;-D ;-D ;-D

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.