Olga Menzelová: Milionářkou díky nástěnkám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Olga Menzelová: Milionářkou díky nástěnkám!

Olga Menzelová
Olga Menzelová  (Foto Aha! – Pavel Machan)

Mohlo by se zdát, že Olga Menzelová (37) si dopřává život v luxusu za peníze svého manžela Jiřího Menzela (77). To je ovšem omyl, Olga se dokáže uživit sama. Poněkud neobvykle, ale úspěšně investovala do výstavní techniky.

Olga, která je organizátorkou uměleckých akcí, rozumí dobře i investicím a sama osobě tvrdí, že v tomto směru je praktický člověk. „Investovala jsem spoustu peněz do vytvoření unikátního výstavního systému Inexin, který mi už nyní peníze kontinuálně přináší,“ vysvětlila Menzelová pro Pestrý svět.

„Nikdy jsem si Jirkovi neřekla o peníze na svoje záliby,“ dodala Olga s tím, že absolutní finanční nezávislost mezi partnery je nesmyslná, protože proč by potom spolu žili… Jenže slavného režiséra to musela tak trochu naučit. „Jirka nebyl typ muže, který by byl zvyklý ženu živit,“ dodala závěrem.



Přečtěte si
bonobo
14. 8. 2015 • 12:28

Ne všechno co má ruce a nohy, musí mít automaticky i mozek.

hejhej
14. 8. 2015 • 11:25

Proč je mi ta ženská od pohledu protivná????

popocatepetl
14. 8. 2015 • 08:33

Jerry, pčelem asi bylo prokázat, že je zlatokopka, i když se tomu tuby nehty brání a kdyby to Aha napsalo rovnou, žalovala by je. !Úplná finanční nezávislost je blbost, protože proč by pak partneři spolu žili"? Normální lidé spolu žijí proto, aby spolu vychovávali děti, aby ty děti měly doma mámu i tátu, aby se dospělí navzájem podporovali ve zlém, aby sdíleli radst, aby si společně užívali života po všech stránkách, aby se rozdělili o starosti atd. Zlatokopky to holt mají jinak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.