Šokující odhalení syna Rychtáře: Otec se mě pokusil zabít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šokující odhalení syna Rychtáře: Otec se mě pokusil zabít!

Syn Josefa Rychtáře trpí kvůli otci.
Syn Josefa Rychtáře trpí kvůli otci. (Facebook, ara )

Válka mezi otcem a synem se rozhořela naplno! Na Josefa Rychtáře (57), který musel podle soudního rozhodnutí opustit na 60 dní svoji říčanskou vilu, podal trestní oznámení jeho starší syn Josef (29). Podezírá otce, že mu povolil šrouby na zadních kolech auta! Mladý Rychtář má strach, že ho chce táta zmrzačit, nebo rovnou připravit o život.

Vztahy mezi otcem a synem se přiostřují každým dnem a okolí obou Rychtářů se začíná bát, kam až to zajde. „Rychtář junior šel na policii a podal na svého otce trestní oznámení, protože je přesvědčen, že se ho pokusil připravit život tím, že mu už několikrát povolil šrouby na jeho autě,“ svěřil deníku Aha! zdroj blízký oběma mužům.

„Dne 27. 7. 2015 jsem v ranních hodinách zjistil, že obě zadní kola mého vozidla jsou povolená. Všechny šrouby byly zašroubované jen na tři otočení,“ uvedl do protokolu Josef Rychtář ml. s tím, že podezírá právě svého otce. „Dal jsem si to do spojitosti s SMS, která mi přišla v ten den: Dávej na sebe pozor, když jezdíš! Tuto zprávu mi zaslal ze svého telefonního čísla,“ dodal mladý Rychtář, který nedávno prozradil, že se nechá přejmenovat.

Nechce totiž nosit stejné příjmení jako jeho otec. Táta Rychtář vše popírá a o synovi mluví jako o bláznovi. „Ten člověk by se měl jít léčit na psychiatrii! Jeho auta jsem se nedotkl a nikdo mě u něj ani nemohl vidět, protože jsem v místě, kde bydlí, dlouho nebyl,“ sdělil deníku Aha! vdovec po Ivetě Bartošové (†48).

Názor právníka na nebezpečné vyhrožování

„Samotné SMS nenaplňují skutkovou podstatu trestného činu nebezpečného vyhrožování, ale mohou znamenat pro policii výraznou stopu,“ řekl Aha! renomovaný pražský právník JUDr. Jan Černý. „To, kdo povolil šrouby na autě, je nutné prokázat,“ upřesnil.



Autor:  dat

Přečtěte si
slunicko.41
6. 8. 2015 • 16:28

omlouvam se, ze jsem vubec reagovala. Po precteni vsech komentaru, neni co komentovat. Tak tohle je elita ceskeho naroda. Nastesti uz tam nemusim zit. Zloba, nenavist, nespravedlnost, zavist, ponizovani, sikana, atd. Karel IV. se musi v hrobe obracet.

slunicko.41
6. 8. 2015 • 16:24

Zajimalo by me, kdo nad nim drzi ochrannou ruku. Za to, co do dnesni doby udelal, by jiny uz davno sedel. Bud ve vezeni nebo v blazinci. On se citi jako celebrita, ale je to obycejna nula. Jen se z te nuly chce dostat aspon o stupinek vys. Nejak to, 'frajerovi' nejde.

nicnezpravda.
4. 8. 2015 • 15:25

sám jsi špína Rychtáři Darině se hnusíš..po všech stránkách !

nicnezpravda.
4. 8. 2015 • 15:16

Zalez špíno DARINO ,večer dostaneš od Rychtáře přes držku a´t můžeš zítra bulet do Blesku !

nicnezpravda
4. 8. 2015 • 15:10

Pan Rychtář je slušný a obětavý MUŽ !! Opakuji : Pan Rychtář je slušný a obětavý MUŽ !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.