Lukavský opět hraje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Lukavský opět hraje!

Radovan Lukavský se vrátil do Národního divadla a hraje ve slavné Jiráskově Lucerně.
Radovan Lukavský se vrátil do Národního divadla a hraje ve slavné Jiráskově Lucerně. (: Národní divadlo)

PRAHA – Fenomenální herec, recitátor a pedagog Radovan Lukavský (77) ani po smrti jediného syna Ondřeje (†57) a vleklých zdravotních potížích nezanevřel na svou profesi!

Fenomenální herec, recitátor a pedagog Radovan Lukavský (77) ani po smrti jediného syna Ondřeje (†57) a vleklých zdravotních potížích nezanevřel na svou profesi! Po dvou měsících, kdy nestál na prknech, která znamenají svět, ho diváci opět mohou vidět v pražské Zlaté kapličce ve slavné Jiráskově Lucerně!

„Hra je nastudovaná samozřejmě už s ohledem na věk pana Lukavského. Nicméně jsme hrozně rádi, že je pan Radovan opět mezi námi,“ raduje se mluvčí činohry Národního divadla Tomáš Staněk. Lukavský se ve hře potkává například s o dvě generace mladšími herci Pavlem Liškou a Davidem Matáskem. „Stále se od něj máme co naučit,“ rozplývá se Matásek. Další představení Lucerny, při kterém se o skvělém herectví Radovana Lukavského mohou diváci přesvědčit na vlastní oči, se odehraje 5. května.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.