Osudová náhoda! Miroslav Táborský! Jak mu zjistili rakovinu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Osudová náhoda! Miroslav Táborský! Jak mu zjistili rakovinu?

Miroslav Táborský
Miroslav Táborský (Popron Music)

O našem bytí či nebytí rozhodují velmi často až šokující náhody. Jedna taková loni zachránila oblíbenéhu herci krk. A to doslova za pět minut dvanáct!

 

Minulý rok byl pro Mirka Táborského (55) hodně náročný. Po nálezu rakoviny střev musel co nejdříve tzv. pod kudlu a zhoubný proces se tak podařilo naštěstí zabrzdit. Málokdo ovšem tuší, jak k odhalení této zákeřné choroby u herce vůbec došlo. Budete se divit, byla to opravdu jen úplná náhoda!

 

Zapomeňte, že umělce sužovali nějaké obtíže spojené s vyměšováním, bolesti břicha či krev ve stolici. Neproběhla ani žádná preventivní prohlídka. Za všechno totiž může Táborského náhodná návštěva střelnice! S částí své rodinky se jednoho krásného dne vydal roztřílet pár terčů, ovšem intenzita výstřelů byla taková, až mu zalehlo ucho. A protože stav ouška se nelepšil ani po pár dnech, vyrazil Táborský na ušní. No a právě zde se v rámci dalších dovyšetření na tu nebezpečnou nemoc přišlo. Přesto všechno ale ještě nemá herec zcela vyhráno. "Ono to trvá deset let, než vám řeknou, že jste v pořádku," komentoval svůj současný stav ve VIP Zprávách na FTV Prima Táborský.





Přečtěte si
ivoadler
15. 7. 2015 • 10:49

Tak jsem někde slyšel, že s rakovinou je to jako se třemi mušketýry. Jak je to se pozná po dvaceti letech. Ale u starších pánů už je to jedno, na co umřou. Ale chvástání: urazil jsem rakovinu, mi přijde hodně velkohubé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.