Proč to dělá? Táborský odmítá lukrativní kšefty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Proč to dělá? Táborský odmítá lukrativní kšefty!

Miroslav Táborský nechce hrát jen tak v něčem.
Miroslav Táborský nechce hrát jen tak v něčem. (Foto Marek Pátek)

Miroslav Táborský (57) je jedním z mála herců, kteří nepropůjčili tvář nekonečným seriálům, jakými jsou Ulice či Ordinace v růžové zahradě. Táborský nyní prozradil, že podobné role zásadně odmítá.

„Občas mě produkce lákají, zrovna teď jsem něco odmítnul. Ale chtěl bych do projektu, kterému bych důvěřoval, kde bych měl hezkou roli. U nekonečných seriálů je to nebezpečné. Jen jednou jsem přistoupil na to, že jsem neměl scénáře všech dílů předem, a nebyla to pro mě šťastná práce, protože chci mít všechny své postavy promyšlené a nějak vystavěné. Když se moje postava v prvním díle chová úplně jinak než v desátém pokračování, nejde mi to dohromady,“ svěřil se herec pro Sedmičku.

Táborský má momentálně angažmá hned v několika divadlech a do toho občas natočí film. Toho, že by si mohl v seriálech vydělat podstatně více peněz, nelituje. Nevidí totiž důvod, proč by měl šetřit na penzi. „Stáří si ještě nepřipouštím. My herci máme výhodu, že můžeme hrát pořád, dokud fungujeme. Chápu, že bych si v seriálu vydělal víc, ale znovu říkám, že vydělávám tolik, kolik potřebuji,“ dodal Miroslav.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.