Vážné zdravotní problémy Martina Maxy (54): Svaly jsou pryč, ve tváři strhaný výraz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vážné zdravotní problémy Martina Maxy (54): Svaly jsou pryč, ve tváři strhaný výraz!

Mohutné paže, široká záda, takový byl Martin Maxa dřív. Dnes ho lidé poznávají hlavně díky výšce, oblečení na něm doslova plandá, má propadlé tváře a strhaný výraz.
Mohutné paže, široká záda, takový byl Martin Maxa dřív. Dnes ho lidé poznávají hlavně díky výšce, oblečení na něm doslova plandá, má propadlé tváře a strhaný výraz. (Foto: Profimedia.cz)

Zpěváka Martina Maxu trápí zdravotní problémy, které způsobily, že přišel o část svalové hmoty. Každý, kdo se na něj podívá, vidí markantní rozdíl na první pohled a to není vše…

Málokdo ví, že zpěvák byl dokonce na nějaký čas upoután na lůžko. Dle prognózy lékařů by se měl zpěvák podrobit velké operaci. Ta by ovšem mohla až na půl roku úplně omezit Maxův život, proto se jí zatím brání: „Je to tak, operace by možná všechno vyřešila, ale ta představa, že bych byl vyřazen ze života, se mi nelíbí,“ prozradil pro magazín Blesk TV.

Přesné diagnózy zpěvák prozradit nechtěl, svěřil se, že se týkají jeho zad a jsou hned tři: „Dvě z nich mě opravdu trápí a snažím se je s pomocí doktorů odstranit.“ Jednou z možností je právě výše zmíněná operace. Ale nevsází jen na západní medicínu: “Od fanynek dostávám třeba různé bylinky a přiznám se, že to docela využívám.“ Jelikož mu jeho stav neumožňuje sportovat tak, jak byl zvyklý, pryč jsou jeho široká záda a mohutné paže. Má dokonce propadlé tváře a velmi unavený výraz. Snaží se ale nechřadnout úplně a věnuje se alespoň zahrádce: „Nedělám to proto, že bych vášnivý sadař, mám ale potom pocit uvolnění, který mám rád. Zůstalo mi to z doby, kdy jsem vrcholově sportoval.



Přečtěte si
ivoadler
23. 6. 2015 • 11:27

Problémy má už delší dobu. Jó, tak to dopadá, když je někdo wool. Hlavně abych vypadal, abych byl sexy, ať to stojí, co to stojí. Jsem zvědavej, jak budou vypadat za dvacet let nynější krasotinky?

metafora
23. 6. 2015 • 03:15

náhodou, usoudili jsme že mu to sekne... a koho zády nebolí, i obezity a hubeňoury. Tak hodně zdraví, je fajn člověk.

cukrenka
22. 6. 2015 • 16:45

vím co je bolest, mám artrtidu, a než se na to přijde, že?Když jste mladí, ak se doktoři smějí a když jste mstarý tqk je to degenerativní artroza. Ta je asi také ale artritida je zánětlivé kloubní onemocnění a mohou ho mít i děti. Může napadat i orgány.

travina
22. 6. 2015 • 08:44

Konečně vypadá normálně ... ti "nabušení" chlapi jsou hnusní!!! Takže teď je to normální, pěkný chlap a přeji mu hodně zdraví, to je to nejdůležitější!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.