Rozvod zpěváka Richarda Krajča: Jak dopadlo porcování majetku? Škatulata s domy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod zpěváka Richarda Krajča: Jak dopadlo porcování majetku? Škatulata s domy!

S Martinou vydržel Richard dohromady sedm let.
S Martinou vydržel Richard dohromady sedm let. (Aha! - Martin Sekanina, Herminapress.cz, ara)

Zdá se, že už je vše vyřešeno! Richard Krajčo (37) má podle všeho konečně za sebou majetkové vyrovnání s manželkou Martinou Poulíčkovou (35). Ta si rozvodem přilepšila a získala velký rodinný dům.

V zápisech v katastru nemovitostí hudebníka proběhly od minulého roku velké změny. Richard totiž nechal na Poulíčkovou převést domek v pražských Ďáblicích. Ten byl na konci března minulého roku ještě psaný na něj.

Vedle toho dvě nemovitosti prodal, aby si mohl koupit nový baráček, který stojí shodou okolností jen několik ulic od nově nabytého domu Martiny. Richard si tak pořídil bydlení blízko své bývalky zřejmě kvůli tomu, aby to měly jejich společné děti Berenika (4) a Richard (5) k oběma rodičům co nejblíže.

Na jejich péči se dvojice po rozchodu domluvila takřka okamžitě. „Dodržuju přesně dny, kdy spolu s dětmi máme být, a je to často. Naše domluva se ženou byla přátelská. Oba si uvědomujeme, že děti potřebují mámu i tátu,“ tvrdí frontman kapely Kryštof. K majetkovým čachrům se deníku Aha! nevyjádřil.

Richard si vzal Martinu v roce 2008 po dvouletém vztahu a spokojené manželství jim vydrželo pouhých pět let. Na podzim roku 2013 rodinu opustil kvůli režisérce Karin Babinské (40), s níž se seznámil během natáčení filmu Křídla Vánoc.

Druhý rozvod
Pro Krajča i jeho ex to je již druhý rozvod. Richard si v roce 2005 vzal zpěvačka Ivu Frühlingovou (32), se kterou se po půl roce rozvedl. Poulíčková má za sebou nevydařené manželství s někdejším sporťákem TV Nova Pavlem Poulíčkem (40).





Autor:  Eliška Vinterová

Přečtěte si
zzapp
8. 4. 2015 • 02:11

a která je která? babinská 40 neb poulíčková 35. kam na tyhle typy leze? stejně vypadající jsou obě, mladší obarvenou blondýnu vyměnil za postarší obarvenou blondýnu.... To se posunul dopředu....Hm, jeho věc, ví, co dělá. Nebo drobet seno a vepřový guláš v hlavě, taky možný.

mord
7. 4. 2015 • 16:50

To jen oxallis už vypovídá pamět

ararat
7. 4. 2015 • 16:28

hráblo ti..onehdy jsi mi vytkla že píšu Caps Lokem,že ty jsi vožralá?

dingous
7. 4. 2015 • 10:40

aha, sorry, tak to mě vůbec nenapadlo, že by se mohl líbit dokonce i nějaké ženské !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.