Lovec českých modelek: Jak jim mazaně vnutil svůj penis? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lovec českých modelek: Jak jim mazaně vnutil svůj penis?

Milan Švenger ženy baví!
Milan Švenger ženy baví! (Foto: Roman Souček, David Kundrát, ara)

Fotbalový brankář Milan Švenger (28) je nejen výborným sportovcem, ale i milovníkem a hlavně lovcem modelek. Je to muž s názorem a vůbec se za to nestydí, své osobní kouzlo umí zkrátka dobře podat!

Chodit za dívkou s květinou už je dávno out. Švenger přišel na mnohem lepší způsob, jak se dostat modelkám nejen do hlavy. Ušetří za květiny, nemusí vytáhnout paty z domu a holky rovnou vědí, o co jde.

Jeho strategie je velmi jednoduchá a efektivní, modelkám (a možná nejen jim) rovnou rozesílá svůj penis! Samozřejmě k obrázku většinou přidá pár milých slov. „Když už mě má Aguš, tak ať mě máš taky. Tak hezký večer, když neodpovídáš. Ale jseš nádherná,“ tato milá slova přišla společně s brankářovým penisem a tygříkem vytetovaným na břiše modelce Hance Mašlíkové asi před dvěma lety. Co k obrázku připsal Agátě, se bohužel neví. V současné době fotbalový krasavec randí s finalistkou soutěže Česká Miss 2015 Nikol Švantnerovou, která sice nesdělila, zda obdržela podobně milou mms, ale Švengerovu balicí metodu zřejmě respektuje. „Mám ráda muže, který se nebojí mne oslovit a říct věci na rovinu,“ napsala dvaadvacetiletá modelka na svůj profil. Možná by ale měla být přeci jen ve střehu, fotbalista má pověst Casanovy, který »přežehlí« vše, co mu přijde před poklopec. Vždyť na Spartě prý dodnes vzpomínají, jak se nestyděl balit partnerky spoluhráčů...



Přečtěte si
mord
26. 3. 2015 • 10:54

O tebe by si neoprel ani koště ty můžeš jenom pomlouvat

bella.
26. 3. 2015 • 10:03

On tím jen selektuje sobě rovné blbky s IQ tykve taky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.