Trable v ráji? Majetek zadluženého Řepky jde do dražby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Trable v ráji? Majetek zadluženého Řepky jde do dražby!

Řepka má problémy.
Řepka má problémy.  (Foto Aha! – Dan Černovský, Sport - Barbora Reichová )

Soudní spory ohledně placení alimentů se táhnou už dlouhé měsíce a nyní si komplikovaná situace začíná vybírat svou daň. Zatímco milionový dluh fotbalista Řepka už uhradil, teď má na krku další exekuci a jeho majetek jde do veřejné dražby.

Jako první právní opatření odnesla Řepkova čtyřkolka, jejíž vyvolávací cena je zatím 7 tisíc korun. Všechno kvůli alimentům na děti z první prvního manželství s Renátou Řepkovou. Ty už jsou v řádech statisíců, a jelikož Řepka už nějakou dobu do míče nekope, je zřejmě náročné takovou »pálku« splácet.

„Proti Tomášovi Řepkovi jsou v současné chvíli vedena čtyři řízení. Jedné se o vymáhání nároku na výživné v řádech statisíců, které dlužník nehradí. Za účelem uspokojení pohledávek má mimo jiné dojít ke zpeněžení movité věci,“ prozradila deníku Blesk mluvčí exekutorské komory Petra Báčová.



Přečtěte si
jerry
14. 2. 2015 • 17:38

To jo.

bella.
14. 2. 2015 • 09:46

20tina12 ne, není tady diskuze, protože kam vleze ararat a mord rozbijou ji A některé výroky ararat ani nelze číst s plným žaludkem .

ararat
14. 2. 2015 • 08:19

že jo tasshi..prasečí hlavinko...to je sen co,ale nestačí být jenom krásná ale v té krásné hlavě musíš něco mít,což ty v žádném případě nemáš,zdá se že tvůj vývin je asi zanedbán a už to nedohoníš...šeredná a ještě k tomu býti blbá,to je moc špatná kombinace,z toho jsou ty komplexy a pak řádíš na diskuzích jak gumový čert

ararat
14. 2. 2015 • 08:15

tak to je pěkná hovadina,nu což naivní náhled na svět,chtěla by být dokonalá je za blbku,ano to tak´většinou dopadne * * * Měl to ale projednat soudně.Soud by rozhodně přihlížel k tomu, zda ta holka řádně plní svoje povinnosti , na které Řepka vynakládá astronomické prostředky.A pokud je plnoletá, nejspíš by rozhodl ať jde dělat. Sice do 26 ji musí podporovat-ale je to něco za něco!Rozsudek by byl zajímavej - pro dcerunku. .Rodiče nejsou ze zákona zas tak bezmocní proti dětičkám, co se nevyvedou

ararat
14. 2. 2015 • 08:11

великий, голосний, гучний, повнозвучний, шумний, голосовий, дзвінкий, звучний, лункий, округлений, пишний, пишномовний, фруктовий hééééééééééézkýýýýýýýýýýýý,můžeš navštívit Putina,možná tě sexuálně přitahují takový typy chlapů

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.