Kornova sestra Yvetta: Drogy, chlast a nenávist k bratrovi aneb zkáza dětské hvězdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kornova sestra Yvetta: Drogy, chlast a nenávist k bratrovi aneb zkáza dětské hvězdy!

V 70. letech byla Yvetta hvězda. Teď hraje bordelmamá a má zkušenost s drogami.
V 70. letech byla Yvetta hvězda. Teď hraje bordelmamá a má zkušenost s drogami. (Foto TV Barrandov a ara)

Sedmkrát se léčila ze závislosti na alkoholu a drogách. Na čas přišla o tři děti. Ze sestry Jiřího Korna (65) a kdysi nadějné herečky se stala troska. Nyní se Yvetta Kornová (52) po letech objeví znovu na obrazovce. Vyhublá na kost, s částečně vyholenou hlavou a ztrhaným obličejem, ve kterém by jen málokdo hledal bývalou dětskou hvězdu!

„Viděl jsem reprízu filmu Krajina s nábytkem z roku 1986. Byla krásná a já jsem si v tu chvíli řekl, že ji chci do seriálu Stopy života. Dlouho nikde nehrála a mně to přišlo škoda,“ řekl Aha! režisér seriálu Bastardi Tomáš Magnusek (31), který rád obsazuje zapomenuté tváře.

„Yvetta měla původně hrát prostitutku na ulici. Tuhle roli jsem ale nakonec svěřil Michaele Kudláčkové a z Yvetty jsem udělal bordelmamá. Byla výborná, vážně skvělá. Pořád se divila, kde jsem ji vyhrabal,“ vzpomíná na herečku režisér, který s Kornovou pracoval loni v lednu a únoru.

„Natáčela osm dní a roli bordelmamá zahrála přesvědčivě,“ prozradil Aha! nejmenovaný zdroj ze štábu. Všichni se prý obávali, jaká s ní bude spolupráce. „Na place vůbec nepila. Když se natáčelo, ve skleničce měla rybízový džus. Žádné potíže s alkoholem nikdo nezpozoroval. Vždy přijela načas. Nikde po hospodách ji nelovili,“ popsal zdroj natáčení s Kornovou, která si je prý sama vědoma toho, že se na ní nezřízený styl života hodně podepsal. O tom, jak roli zahrála, se můžete přesvědčit už v pátek večer na TV Barrandov.

Nenávist k bratrovi
„Já jsem bráchu začala vlastně i nenávidět,“  řekla Yvetta na adresu svého slavnějšího sourozence Jiřího Korna. „Najednou jsem měla pocit, jako by mi ubližoval. Ale on za to nemohl. Samozřejmě. Tak jsem dělala věci, který byly na škodu. Chodila jsem špinavá, nosila jsem roztrhaný kalhoty, abych mu dělala ostudu. Protože mi všichni předkládali, že za to, kde jsem, vděčím jemu,“ svěřila se herečka o svém vztahu k bratrovi. Ten jí přitom ve 23 letech pomohl a odvezl ji poprvé do léčebny.

Pila od devatenácti!
„Když jsem začala hrát ve filmech, tak tam se pije, co si budeme povídat. Takže
tam jsem vlastně začala. Uzavřela jsem se do sebe a pila s přemírou. A pak jsem se začala zavírat, když jsem netočila, doma. A jenom jsem pletla svetry, dívala se na televizi a chlastala. To mi bylo devatenáct. Ten alkohol pro mě znamenal otupění, abych ten den nějak přežila. A to mi vlastně zůstalo dodneška,“ prozradila ve své 13. komnatě na ČT.

První dávku jí podal manžel
Dnes už exmanžel, se kterým ale stále ještě prý žije v jedné domácnosti, může za to, že byla rok a půl závislá na drogách. On je podle Yvetty donesl domů a ona je ze zvědavosti zkusila. Bohužel on byl také ten, kdo pak za ně Yvettu udal na sociálce. Pak jí na několik let vzali děti.



Přečtěte si
maxovskej
28. 10. 2014 • 07:10

Nenávist k bratrovi asi ze závisti k jeho úspěchům ? Ale za své neúspěchy si asi může sama.

janilon
23. 10. 2014 • 10:04

Tak dnes jste se vyznamenaly....článek jak se Yvetta pohřešuje jak neví kde je....já to vím a to déocela přesně...denně ji vídám. Jste neskuteční pisálci...píšete kraviny jen aby v těch novinách něco bylo....jděte do h*ven ...

prasulka
22. 10. 2014 • 21:51

prasulka
22. 10. 2014 • 21:51

prasulka
22. 10. 2014 • 21:51

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.