Krutá rána pro Havlovou: Místo velké slávy přišlo hořké zklamání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krutá rána pro Havlovou: Místo velké slávy přišlo hořké zklamání!

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová  (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Mária Rušinová, Česká televize)

Bývalá první dáma to v posledních dnech vůbec neměla lehké. Nejdříve se herečka Květa Fialová rozpovídala o tom, jak po jejím těle šátral její bývalý manžel Václav Havel a pár hodin poté ji čekal trapas v Plzni. Co se Dagmar Havlové (61) přihodilo?

To byl zkrátka den pech a Dagmar Havlová na něj určitě jen tak nezapomene. Květa Fialová křtila svou novou knihu, a protože v poslední době mluví naprosto upřímně a nebojí se říkat pravdu, zavzpomínala na chatové »hrátky« s bývalým prezidentem Havlem. „Spal se mnou dokonce v jedné posteli. Po peřinou trochu šátral,“ prozradila rozverně bývalá Tornado Lou.

Z této akce se pak Havlová rychle vytratila, aby stihla v Plzni otevření nového divadla. To se totiž mělo jmenovat po jejím manželovi, ale ouha! Plzeňští s nápadem Divadlo Václava Havla nesouhlasili a zvolil se neutrální název Nové divadlo. Vdova ale o změně nevěděla a do pivní metropole se stejně vydala. Tak třeba to v budoucnu vyjde v jiném městě…



Autor:  mpa

Přečtěte si
mandat
6. 9. 2014 • 20:20

Svata pravda. RUZYNE zustane RUZINI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

axana
6. 9. 2014 • 16:41

Myslím že to pro Dášu muselo být kruté. Ale ona má velkou výhodu v tom, že se z ní stala mumijka-plastijka co díky plastovému ksich.tu nemúže uronit ani slzu. Má tu papulu jako plastový šáša co ho mají děti na hraní. Je to divný, takovej plastikovej ksich.tík. Někdy mám pocit že kdybych jí vearil do sedací části šroubovák, tak ona udělá jen plastikové "wau" a jinak nic.

hejhej
6. 9. 2014 • 14:30

zubni.pasta: Už přehavlováno , všeho moc, škodí.

zubni.pasta
6. 9. 2014 • 10:12

Jistěěěě pomalu kdejaký veřejný ha.jzl se bude jmenovat po Havlovi. Proč ho neustále lidem vnucují ?? Ještě že divadlo pojmenovali slušně navíc s tím ožralou snad nemělo nic společnýho.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.