Csákovou opouští manžel i se synem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Csákovou opouští manžel i se synem!

Ilona Csáková
Ilona Csáková (PETR_NOVOTNY / Blesk)

Vypadají sice jako spokojená rodinka, ale trhlina se v idylickém životě Ilony Csákové (43) najde. Odmítá s manželem Radkem Vonešem (42) jet na dovolenou. Má totiž panickou hrůzu z létání.

Po porodu dětí se fóbie z létání u zpěvačky ještě prohloubila. Na dovolenou k moři proto odletí manžel bez ní! Vezme s sebou jen staršího synka Daníka (5). „Manžel chudák trpí, že nemůžeme nikam letět, protože má hrozně rád moře a rád cestuje. A já jsem ta, která to všechno bojkotuje,“ přiznala Csáková.


Rodinka herce Lukáše Langmajera (33) vypadá také spokojeně, ale manželka Lucie občas trne strachy. Herec má zálibu v nebezpečných jízdách na motorkách. Společně vychovávají syna Mikuláše (1,5).





Přečtěte si
cukrenka
30. 3. 2018 • 14:29

nežertujte, já jsem málem přišla o ruku. Infekce a čtyři neschoipní lékaři, včetně chirurgie. Neřezali, jen hleděli. Teprve po měsících antibiotické léčby někoho napadlo mne poslatt na krevní obraz, jestli v rance nemám nějakou bakterii. To se už asi po takovém léčení zjistit ani nedalo.Šlo zprvu o banalitu, kterou jsem zkusila léčit višňovkou. Ruka ale otékala a bolela.....Nepodceňujte nic a hledejte si včas dobrého lékaře.

mekanik
13. 8. 2014 • 16:26

autorovi clanku.jen nevim koho to zajima.mel bych pro vas namet pro skvely clanek..ja jsem vcera menil retez na kolo a trosku jsem se pichnul o roztrepene lanko.oběvila se i kapka krve .umyl jsem si to vodou a mydlem.utrel jsem se do rucniku.a pevne doufam ze do toho nechytnu nejaky moribundus.kdyz si na to macknu tak to jeste trochu citim.ted me napada,nemel bych si to bebíčko zalepit?

ivoadler
12. 8. 2014 • 17:30

Strach z létání chápu. Když je letadlo nad mraky, tak to jde. Člověk si neuvědomuje tu výšku. Ale když se mraky rozptýlí nebo letadlo jde na přistání, mám velice nepříjemný pocit u žaludku. Že AHA lže mně nepřekvapuje. Překrucování obsahu je u bulváru normální. Co s tím? Dát všem novinářům bulváru přes držku nelze.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.