Langmajerův sexuální život v troskách: Musel podstoupit nepříjemnou operaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Langmajerův sexuální život v troskách: Musel podstoupit nepříjemnou operaci!

Jiří Langmajer má za sebou operaci i psychické obtíže
Jiří Langmajer má za sebou operaci i psychické obtíže (Aha! – Martin Hykl, Karel Kopáč, David Kundrát, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, Dalibor Puchta, Martin Přibyl, ČTK, Profimedia.cz, ara)

Jedna z výraznějších postav českého divadla a filmu se dostala do prekérních potíží. Jako herec Jiří Langmajer (47)málem vyhořel a zdravotně to odnesl tak, že musely ustoupit i oblíbené sexuální radovánky. Nakonec se však dal psychicky dohromady a operativním zákrokem dal dohromady i svou fyzickou kondici, potažmo sexuální život.

Nemohl se milovat

Dnes už je na tom Jiří Langmajer dobře a dokonce i sportuje. Jenže v roce 2010 musel absolvovat komplikovaný lékařský zákrok, a ještě dlouho po něm herec nevěřil, že se vůbec zotaví. "Teď jsem přišel přímo z cvičení, ale aby tohle bylo možné, musel jsem podstoupit operaci zad. To abych mohl hrát, sportovat, milovat se a tak dál. Vážně mi hrozilo, že některé role nebudu moct brát?" svěřil se Langmajer v Blesku.


Hrozilo, že mu hrábne

Zároveň se potýkal s duševními problémy kvůli náročným rolím. "Před patnácti lety jsem hrál jenom samé těžké kusy a pomalu mi z toho začalo hrabat. Když jsem každý večer byl zapíchnutý jako Caligula, další večer jsem umřel na podchlazení jako Mozart, tak je pro mě fajn začít hrát lehčí kusy a komedie. Bylo to na radu jednoho kolegy. Který se o mě začínal bát, že herecky vyhořím," prozradil zákulisní peripetie herec.

Přečtěte si
kata1206
26. 3. 2014 • 17:17

To je neuvěřitelný, jak někdo ze slavných řekne pár slov a novináři z toho dokážou udělat celej článek. No ještě že jste do něj přidali větu, kterou řekl. To novinářský přehánění je šílený. Divim se, že to lidi vůbec čtou, je mi blbě!!

tina13
25. 3. 2014 • 10:59

...takže s předstihem

tina13
25. 3. 2014 • 10:59

...nic ve zlém, přeju mu zdravíčko ..., ale, jak psali celá léta, tak si myslím, že milej Langmajer má "namilováno" jako stovky lidí dohromady

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.