VIDEO: Farmářka Zuzana je jako šutr a o seznamování nestojí: Nápadníci musí dřít a ona je ignoruje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VIDEO: Farmářka Zuzana je jako šutr a o seznamování nestojí: Nápadníci musí dřít a ona je ignoruje!

Vypadá to, že si Zuzana zajistila levnou pracovní sílu a víc jí nezajímá
Vypadá to, že si Zuzana zajistila levnou pracovní sílu a víc jí nezajímá (Foto: FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Majitelka rozlehlé farmy plné koní od začátku připravila svým ctitelům tvrdý režim. Bydlí nacpaní ve stanu před stájemi, hygiena probíhá též u kohoutku v chlévě. No a od rána do večera dřina, na kterou někteří pánové nejsou až tak úplně zvyklí.

Jediný, kdo maká jak šroub, je hasič Martin. Ten je také Zuzaně nejvíce sympatický, i když i k němu má výhrady, které blíže nespecifikovala. Líný a užvaněný Hassan ovšem zažívá peklo: "Ty pocity jsou různý teda. Od toho prvotního nadšení, z toho krásnýho prostředí až po trošku zklamání, co se týče tady tý ubytovací kultury."

Hassan je jak baron Prášil

To ovšem chlapíkovi, který vypráví, jak sloužil v armádě a je zvyklý kempovat, přičemž neumí ani zatlouct kolík od stanu, nebere jeho měšťáckou změkčilost. "Tady se ještě naparfémuju, kdybych se náhodou se Zuzkou líbal, tak ať jí voním a nejsem jenom od hnoja," patlá se tlučhuba voňavkou. Později s Tomášem skládají dřevo takovým způsobem, až se majitelka stájí chytá za hlavu: "Nemám ráda lidi, který nepřemejšlej u práce!"

Ubíjející lekce pro Zuzanu

Martin kmitá s motorovkou, sekerou, tahá dřevo, radost se na něj podívat. Naopak když Zuzana nachytá mladého Tomáše s Hassanem lenošit na balících slámy, hned na ně startuje. "Vy máte dovolenou? Tady je něco špatně", znechuceně peskuje dvojici a stranou na kameru říká: "To nedělám ani v životě, abych za někým chodila a říkala mu, aby šel něco dělat. Pokud ty lidi nechtějí, tak ať nejdou.  Je to takový ubíjející, a to je první den."



Hostitelku nějaké seznamování nezajímá

Tomáš a Martin se nezávisle shodují, že se sbližováním s farmářkou to není zrovna jednoduché. "Přes práci, kterou je tady třeba udělat, jsme se ani nedostali k tomu, abychom si popovídali, takže nějaká ta jiskřička zatím nepřeskočila, uvidíme, co přinese zejtřek, snad bz se podařilo vzít si Zuzku na chvíli stranou a promluvit si," říká sympatický požárník. Tomáše mrzí, že se jim Zuzka vůbec nevěnuje. Má z toho zatím smíšené pocity, i když tolerantně přiznává, že je to otázka názoru.

Sledujte dnes večer ve 20:15 na PRIMĚ!!!

Video se připravuje ...

Přečtěte si
jen123
23. 2. 2014 • 19:59

Levné pracovní síly? Jak se to vezme, například Hassan ten zrovna nevypadá na to, že by se předřel.

jity
23. 2. 2014 • 18:36

Kdo ví jestli ti tzv.soutěžící podepíší ve smlouvě, že jdou na ty farmy na vlastní riziko, že tam třeba něco chytnou. Ňákej ten aids.

8bc5
23. 2. 2014 • 09:15

Farmářka Zuzana i když má podobu ženy je tvrdá ,drsná a dle mého názoru i nepřispůsobivá žena (babochlap)Paní farmářka využila možnost získat levnou prac.silu a navíc si přividělat nějaké kačky od TV.Jak se může přihlásit do tohoto pořadu když nemá ani podmínky na průměrné ubytování hostů.Televize by měla prověřit hygienické a ubytovací podmínky farmářů a posílat účast.seznamování do chlívu a špíny bez možnosti po práci použit místnosti k prav.hygieně.Celý pořad je hnus.

johanka
22. 2. 2014 • 13:49

Nejhorší pořad a největší pitomost - spolu s Výměnou manželek, jaká se kdy na obrazovkách objevila.....

dzery
21. 2. 2014 • 15:43

Správná ženská,fandím ji.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.