Tajný trumf Bugára ze StarDance: Vymodlená dcera! Čekal na ni 15 let... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajný trumf Bugára ze StarDance: Vymodlená dcera! Čekal na ni 15 let...

Imrich s taneční partnerkou Jitkou Šorfovou, která mohutného diskaře naučila tančit.
Imrich s taneční partnerkou Jitkou Šorfovou, která mohutného diskaře naučila tančit. (Foto Aha! – Martin Hurda, Martin Přibyl, Roman Souček, ara)

Jako tanečník ve StarDance má hluboké rezervy, ale bývalého diskaře Imricha Bugára (58) národ miluje. Deník Aha! zná jeho tajnou zbraň, která rozněžní každou ženu. Tou je vymodlená dcera Olinka (18), pro kterou by dotancoval na kraj světa. Počkal si na ni celých 15 let!

V Imrichově životě šlo vše jak po másle. Jako diskař přivezl kromě mistrovských medailí i stříbro z olympiády v Moskvě v roce 1980. Jediné, co mu v životě chybělo a po čem spolu s manželkou Olgou toužili, bylo dítě. Jeho sen se splnil 92 dnů po skončení závodní kariéry. „Už jsme to chtěli vzdát, ale jeden lékař nám pak řekl: Do roka a do dne se vám narodí!,“ prozradil kdysi Imrich. A skutečně! Čtyřicátník Bugár přivítal na světě dceru Olinku, o kterou se s ženou snažili 15 let.

Dnes osmnáctiletá studentka gymnázia Olinka doprovází otce na každém kroku. „Ona je můj talisman. Tančím hlavně pro ni,“ svěřil se láskyplně Bugár.

Dcera nechybí na žádném tréninku, tatínka natáčí na kameru a doma s ním pak prochází chyby. Je na něho hrdá stejně jako on na ni. A paní Bugárová, kterou nikdo neviděl? „To je paní Columbová. Nikam nechodí, fandí mi z domova,“ práskl na svou choť roztančený idol českého národa.


Jeho další tanec můžete vidět už zítra na ČT 1 ve 20 hodin.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.