Smutný Imrich Bugár: V sobotu ve StarDance skončím… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Smutný Imrich Bugár: V sobotu ve StarDance skončím…

Imrich Bugár si myslí, že v soutěži dlouho nevydrží.
Imrich Bugár si myslí, že v soutěži dlouho nevydrží. (David Raub)

Zatímco disk ovládá Imrich Bugár (58) bravurně, taneční kroky s profesionální tanečnicí mu dají zabrat. Obává se, že slow fox, který je na programu, mu zlomí vaz.

I když na sportovních hřištích se cítí hřmotný Bugár jako ryba ve vodě, tak taneční parket opravdu není jeho »parketa«. Jeho taneční partnerka Jitka Šorfová mu často musí celou sestavu trpělivě opakovat. „Musí mi všechno vysvětlit a kolikrát trvá déle, než třeba pochopím, co s nohama. T, čemu jsem nerozuměl, rovnou vyřadila,“ vysvětluje bývalý diskař v Nedělním Blesku.

Ačkoliv o něm ostatní přestali říkat, že je taneční tězkotonážník nebo dřevák, na vítěze se stejně necítí. Naopak si myslí, že jeho konec přijde hodně brzy. „Na řadě bude pomalý slow fox a to asi bude konečná. Pak je samba a salsa a já nevím, co to je. Za týden se to naučit nedovedu, když některý tanec neumím ani po dvou měsících,“ zoufá si Bugár. Na druhou stranu by svým případným vyřazením hodně potěšil manželku.“ Už se těší, až to skončí. Já od srpna doma nic neudělal, buď jsem v práci, nebo na tréninku, a když přijdu domů, chci spát.“

Namísto perfektní techniky chce Bugár diváky spíš zaujmout upřímností a nadšením. „Snažím se tancovat, jak nejlíp umím. No a když s Jitkou vypadneme? Svět se nezboří,“ uzavírá sportovec.



Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.