Začíná StarDance: Kuchařová shodila 5 kilo, Bugár rovných 10! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Začíná StarDance: Kuchařová shodila 5 kilo, Bugár rovných 10!

Kuchařová zhubla 5 kilo, Bugár 10.
Kuchařová zhubla 5 kilo, Bugár 10. (Foto pro Aha! – Dagmar Vyhnálková, archiv StarDance)

Už dnes večer zaútočí na obrazovkách ČT šestá řada soutěže StarDance, a budeme tak moci posoudit, jak moc se na tanečnících podepsaly téměř tři měsíce dřiny na parketě. My už ale teď víme, že viditelný bude hlavně rapidní úbytek váhy všech soutěžících. Největším rekordmanem v hubnutí je překvapivě legendární diskař Imrich Bugár (58), který při výšce 195 centimetrů shodil rovných deset kilo! A co ostatní?

Ztracené kilogramy

Šárka Kašpárková
9 kg
Několikahodinové každodenní maratony tance se podepsaly i na trojskokance Šárce Kašpárkové (42). Ta se chlubí úbytkem devíti kilogramů.

Matěj Ruppert
5 kg
Nejmenší tanečník, zpěvák Matěj Ruppert (35), ztratil při náročných trénincích pět kilo.

Taťána Kuchařová
5 kg
„Kvůli zvýšené fyzické námaze teď také hodně jím, vůbec se nehlídám, přesto jdou kila dolů,“ svěřila modelka Taťána Kuchařová (25), pro kterou je účast ve StarDance životním snem.

Ondřej Brzobohatý
5 kg
Po své milence Taťáně nezůstal pozadu ani Ondřej Brzobohatý (30). I u herce a muzikanta si taneční soutěž vybrala svoji daň, úbytek na váze činí též pět kilogramů.

Zásahy lékaře
Až na mnoho modřin všech soutěžících se lékaři potýkali jen s náhlými záchvaty vzteku a jedním hraným kolapsem Matěje Rupperta, kterému se z rychlých otoček zamotala hlava, tak si musel odpočinout.
Nicméně největším lazarem se stal Ondřej Brzobohatý, který si při záklonech hnul se zády tak, že skončil na pohotovosti! „Už jsem v pořádku a připraven ukázat, co ve mně je,“ kasá se Brzobohatý.

O zákulisí StarDance čtěte už zítra v Nedělním Aha!. Jak trénovali čahouni Kašpárková a Tománek? Jak si šlapali na nohy?



Autor:  kl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.