Vladko chce rozfofrovat výhru s o dvacet let starším milencem! Rodina neuvidí ani floka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vladko chce rozfofrovat výhru s o dvacet let starším milencem! Rodina neuvidí ani floka...

Vladko už si brousí zuby na pět milionů.
Vladko už si brousí zuby na pět milionů. (Foto: reprofoto TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Kreativita tvůrců VyVolených dostoupila vrcholu v nanejvýš originálním závěru reality show. Jak zabít nekonečnou nudu? Pustíme tam ty výtečníky rovnou všechny a uvidíme, co to udělá. Během noční zábavy došlo na celkem intenzivní zpověď soutěžících ze strany návštěvníků Vily. A díky tomu se provalilo, co chce udělat Vladko s výhrou!

Vladko si myslí, že soutěž zmanipulovaná není

O konečném vítězství favorita Vladka pochybují jen skalní příznivci konspiračních teorií o zmanipulované soutěži. Pravda, z komplotu podezřelá Pavlína v soutěži ještě je, ale na její vítězství by si dnes vsadil málokdo. "Já nevěřím, že to má kdokoli domluvený," je přesvědčený černovlasý soutěžící. Mezitím si Dobrovodský pomalu rozmýšlí, co s pěti miliony, které ho ke konci týdne čekají.


Peníze si užije se starším pánem!

A co by Vladko udělal s vyhranými penězi? "Platil bych si kurzy herectví. Rozhodně bych to nedal příbuznejm. To bych neudělal nikdy," tvrdí o svých záměrech. Jenže již z minulosti se ví, že marnivý homosexuál rád hýří se svými ctitely. Aktuálnímu milenci Vladka je neuvěřitelných 58 let a je nad slunce jasné, že právě s ním by si vítěz chtěl výhru užívat.


Právě o svém miláčkovi Vlado spíše mlží, ale na přímý dotaz, zda se s ním hned po konci soutěže setká, odpověděl: "Hned ne, ale co nejdříve." A jestli má obavy z budoucnosti tohoto neobvyklého vztahu? "On má 58, uvídíme..." Tak to jsme zvědaví i my a budeme homosexuální hrdličky z povzdálí sledovat.



Přečtěte si
b.r.s.a
26. 11. 2013 • 10:45

Nikdo ,nebo alespoň velká část,tady nereaguje na to,že je jiný. Že se chová jak histerka to je pravda a dnes předvedl i s tou jeho milou vůči jednoduchý Romaně něco tak hnusnýho,že je úplně jedno jestli je a nebo není jinej.Ukázal jak je hnusnej jako člověk. A navíc nevím,co by jim kdo měl závidět.

b.r.s.a
26. 11. 2013 • 10:40

b.r.s.a
26. 11. 2013 • 10:38

A zeptám se s dovolením co jsi Ty? když máš čas ty bláboly číst

b.r.s.a
26. 11. 2013 • 10:36

Svým způsobem mi je jedno,kdo ty prachy dostane.Co ale dneska předvádí Vlado a Pavlína,to je něco neuvěřitelnýho,to je prostě hnus. Ať Romana třeba duše prostá,ale hlasovat budu pro ni. I kdyby to naházela do automatů,však nikdo taky neví kam dal Vlado ty prachy který měl,ale to co řekne sedí a má bohužel naprostou pravdu. Vlado prudí a bojí se ,tak je hnusnej a Pavla se jen a jen veze. Fakt e l i t a ,jen nevím,který nejlepší zůstanou !!!!!!

tondapraha
26. 11. 2013 • 09:42

Lidičky,vy tedy máte starosti??Ze se vám chce psát,takové dalekosáhlé bláboly!!Je tady vidět,že jste stejný povaleči jako ta sebranka ve vile.Jinak by jste neměli čas vymýšlet,reakce na bulvární kecy novinářu.!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.